Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg azt hogy egy fiú csak azt akarja?
Netán ha megkérdezed tőle ..........
2009. márc. 11. 18:38
2/13 A kérdező kommentje:
megmondja hogy csak azt akarja?
Nem fogja megmondani, mert akkor valószínű nem tudna összejönni veled.
De ezt nem értem. Ha egy fiú megkapja az áhitott szexet akor miért hagyná ott a lányt, ha az nem csinál semmi hülyeséget?
25/f
2009. márc. 11. 18:43
4/13 anonim válasza:
Ha megkérdeznél egy fiut aki csak "azt" akarja biztosan nem mondaná meg, mert akkor elveszne az áhított cél szóval ez butaság:)Ez sok esetben sajnos csak azután derül ki, hogy megtörtént a dolog. Sajnos vannak olyan fiuk, akiknek semmi okuk sincs rá, mégis csak erre kellenek nekik a lányok. Ha jobban odafigyelsz akkor észre lehet venni azokat a bizonyos jeleket,például ha sokat szeretne veled lenni, akkor nem csak a szex miatt van veled. Ezek a jelek mindenkinél változnak, de észre lehet őket venni csak figyelni kell!
2009. márc. 11. 19:04
De én ezt nem értem, némelyik csajszi úgy tud erről beszélni, hogy "annak a csúnya fiúnak feláldoza magát", és az csak annak a csúnya fiúnak lesz jó, ő talán még szenved is szex közben ...ááááááá
ezt a képmutatást .....
Na nekem ilyen lány soha nem kéne pl ....
2009. márc. 11. 19:06
Nekem nyíltan megmondta az egyik osztálytársam :) Sőt, kettő is. Persze nem mentem bele, de azóta is jó barátom mindkettő, mióta tudom. De valószínű, hogy nem vallották volna be, ha bármi esélyt is láttak volna arra, hogy megkaphatnak. Így, hogy esély se volt (1 éve barátom van), így bátran bevallották.
2009. márc. 11. 19:31
Szia!
Sajnos szerintem a mai világban elég sokan szeretnének csak összejönni valakivel azért, hogy megkaphasság a szexet! Tisztelet a kívételnek! Pontos jelek nincsenek, de szerintem ezek segíthetnek:
1. Ha úgy veszed észre, hogy nem is igazán figyel rád, amikor hozzá beszélsz.
2. Jobban szeret inkább kettesben otthon kuksolni, minthogy elmenjetek vacsorázni.
Azért szerintem ne így áll hozzá egy kapcsolathoz, lehet, hogy Te értelmezel félre dolgokat, de azért legyél résen. Talán egy barátod/ ismerősöd jobban tudna segíteni, hiszen mégiscsak jobban látja ezeket a dolgokat, mint mi neten keresztül.
-Tündérlány(17)-
2009. márc. 11. 19:32
ez most csak egy példa,de nővérem anno megfogadta hogy 18 éves koráig nem veszti el a szüzességét, volt barátja. Betöltötte a 18at, utána lefeküdt a barátjával és az másnap kidobta :S és kábé egy évet várt arra az éjszakára... sajnos nem lehet tudni, hogy "mit forgatnak" a fejükben...
2009. márc. 11. 20:07
Tapsvihar a nővérednek. Úgy vágtam volna pofán, hogy öröm lett volna nézni.
2009. márc. 11. 20:49
10/13 A kérdező kommentje:
Én már többször voltam vele együtt úgy és még egyenlőre nme dobott ki.Meg több ismerősömtől hallottam hogy rendes srácról van szó
Kapcsolódó kérdések: