Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? El fog ez mulni?
ha nem vagy szerelmes a párodba mért vagy vele még mindig?:O
aztán,ha már szakítottál a barátoddal, derítsd ki hogy vane esélyed nála...ha van akkor mondj el neki mindent amit érzel iránta,ha nincs legyél kicsit egyedül,és gondolkodj azon hogy mit szeretnél csinálni...remélem tudtam segíteni
Köszönöm a valaszokat, talan sikerul megfogadnom oket:)
Utolso! En nem kerestem, irtam, o egy baratom. Es hiaba probalom feljavitani, ha szolok valamiert a paromnak ideig/oraig valtozik, de utana ugyanolyan mint volt. Nem jarunk soha sehova, o nem is igenyli ezt. Eskuszom, probalkozom.
Megegyszer koszonom mindenkinek, megfontolom a szakitast, de szornyen utalom magam miatta, o az elso baratom es azt hittem orokke tarto szerelem lesz:)
Szerintem előbb nagyon alaposan mérd fel a dolgokat és utána dönts.Pont ilyen helyzetben voltam pár éve én is.
Nagyon szeretett a fiú,nem akartam neki fájdalmat okozni,de muszáj volt mert a másikat nagyon nagyon szerettem,és jó döntés volt mert 3 éve együtt vagyunk.
Szintén barátok voltunk,a párom 300 KM-re lakott tőlem.
Muszáj volt megtenni azt a lépést,akár mennyire is fájdalmas volt.
Amit írtam hogy nagyon alaposan gondold végig,azt azért mondtam,mert gondolj arra(lényeges) hogy ha netalán szakítatok akkor mint barátot is elveszítheted.
Persze nem kell a szakításra gondolni,de tudod,benne van a pakliban.
mindenképpen szakíts vele sztem
olyan h távkapcsolat amúgy sem létezik, de ez most nem a lényeg
szerelmes vagy vkibe aki nem a pasid. ez annak a jele h lépj tovább. ilyen az élet, nincs ebben semmi búsulnivaló. azért mert nem akarod megbántani ne maradj vele, gondolj bele mit éreznél te, hha szeretsz vkit és kiderül h csak sajnálatból van veled. ő is fog találni majd vkit, neked meg ott a srác, és addig kell összejönnöd vele amíg így érzel, nem szabad elpazarolni az ilyesmit. hajrá
előző vok
és ha igazán szeretnéd akkor nem szerettél volna bele másba. ezt fontos h belásd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!