Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vesznek észre a lányok?
16 éves fiú vagyok. Eddig egy barátnőm se volt. Igazából nem is nagyon tudom, hogy hogyan kéne közelednem feléjük. Voltak a múltban csalódások, amikor próbáltam szorosabb kapcsolatot teremteni egy lánnyal. Így mostanra már annyira se merek tenni semmit, mint akkor. Nem vagyok a leghelyesebb hapsi a világon, de szerintem vannak nálam csúnyább emberek is.
Tudnátok tippeket, tanácsokat adni, hogy például hogy menjek oda egy lányhoz? Vagy ha már régóta ismerem a csajt, de nem akarok nagyon nyomulni, hogy egyből kiszúrja, hogy bejön, akkor mit tegyek hogy jobban megismerjük egymást? Milyen ürüggyel lehet odamenni egy lányhoz? Mikor még nincs közös téma, miről tudok vele beszélgetni?
Előre is kössz a segítséget!!!!
Hát én is ilyesmi cipőben járok pajtás.
Egy: milyen a fizikumod? -Ha vékonyka vagy kezd el sportolni.
Ha duci, kezd el sportolni.
Kettő: Ha szemüveges vagy. -VEDD LE! nem kell azt mindig hordani.
Három: Csipke bokor vessző..., ja... ez nem ide jön.... Legyél humoros! :)
Próbálj meg csak kis dolgokról beszélgetni vele.
Kérdezd meg hogy érzi magát, milyen volt a töri óra, mittudomén, valamiről, kérdezd meg hogy mit álmodott tegnap éjszaka.
Vagy dicsérd meg valamelyik ruhadarabját, vagy csak dicsérd meg, tök mindegy hogy miért, a helyzet majd hozza.
Hát ennyit tudtam most így kb. segíteni, ha ezt annak lehet mondani.
Üdv. DH
Szia! az a lényeg h tegyél meg mindent azért h a legjobbat hozd ki a kulsodbol!!
Utánna már lesz egy kicsi onbizalmad igy majd oda mersz menni a lányhoz!
nem toom h van e konkrét kiszemelted és h o meg te milyen viszonybva vagytok pl. osztálytársno.
Menj oda bármilyen csajhoz aki tetszik és kérj tole valami apro dologba tanácsot. akkor jobban megismered az o gondolkodásá, nézeteit...
Igy megtudod eloszor h neked be e jon és ha igen akkor pl mond neki h hálámból meghívlak...
és hivd meg ha elfogadja akkor lehet esélyed.
aztán másnap kérdezd meg h tegnap jol esett mondjuk a fagyi amire meghivtalak és már megint beszélgetek.
és amikor eszitek pl. a fagyit kérdezd meg tole h melyik ízut szereti a legjobban?!
ha kell még tanács és tetszik amit irtam akkor kérdezz itt bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!