Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak akkor vesznek észre lányok ha bókolok nekik?
Egy közértben dolgozom, és jönnek be pár szép lányok vásárolni, de egy dolgot észre vettem, a többségük nem is köszönnek, nem néznek a szemembe, nem tudom melyik szót használjam rájuk, de kicsit úgy gondolom hogy kár hogy valaki aki ilyen szép ilyen p-csa módon viselkedik.
Amúgy szokott nök (akik pár évvel idösebbek nálam) normálisan viselkedni, és idösebb nök, mondjuk 40-50 fölött bókolnak is, mondják hogy szép szemeim vannak, meg hogy aranyos vagyok, meg észre vettem hogy fiatalabb lányok, 15 év körül azok is páran néznek rám, és látni hogy azért nem tartanak csúnyának.
Szóval nem értem, vagy az van hogy korombeli lányoknak nem tetszem, vagy nem értem...
Vagy lehet, hogy kicsit kell nekik bókolnom hogy felfigyeljenek rám?
Egyébként 21 éves vagyok, és külföldön történnek ezek a dolgok..
nem azt várom hogy bókoljanak, csak azért olyan nehéz köszöni, vagy legalább nézni az emberre mikor beszélsz hozzá (ha most már köszönsz példáúl).
Ès én nem szoktam lányoknak bókolni munka közben, mert úgy gondolom legalább a közértbe lehessen bemenni a szegény lányak anélkül hogy valaki elkezdjen vele flörtölni...
El vagy tévedve haver.
Ahogy egyik válaszoló írta, nem ismerkedni jár az ember a boltba.
Másrészt a férfi dolga a kezdeményezés és nem a nőknek kell kitenni a táblát, hogy "tetszel, gyere és szólíts le" hanem a férfinak kell kockáztatni.
Ha meg nem akarsz a munkahelyeden ismerkedni, akkor meg mit panaszkodsz hogy nem ismerkedik veled senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!