Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen jelei vannak annak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak annak ha a pasim rámunt? Csak kiváncsiságból kérdezem, nektek erről milyen tapasztalotok van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem keresi a társaságodat. Nálunk ennek korszakai vannak, van hogy ő nem kíván annyira engem, van, hogy én őt. Ez évek alatt teljesen normális dolog. Nem loboghat mindig nagy lángon a tűz.
2011. máj. 23. 23:16
 12/12 anonim ***** válasza:

12:30 vagyok és váááá hát ez nagyon komoly gyerekek :D

A kérdésben is benne volt, hogy "ráun" én meg csak ugyanezt a szót használtam. És nem, ez nem forgatókönyv drágáim, egyszerűen csak már nem egyszer előfordult.

És nem, nem vagyok tele önbizalommal, csaltak már szarrá, az előző pasimra pedig nem ráuntam, hanem otthagytam, mert vert. Lehet, hogy ettől "kegyetlen" lettem, de én inkább azt mondanám, k*rvára zárkózott. Nem kell sajnálni, nem azért írom, még mielőtt vki ezen kezdene lovagolni. Nincs pasim, nem is szeretnék egy darabig, nem hiszem, hogy bárkiben is meg tudnék bízni, szóval ne aggódjatok A Világ Összes Férfija biztonságban van...

Válaszoltam egy itt feltett kérdésre, ŐSZINTÉN, ezen szerintem nem kell fennakadni és nem kell idiótázni. Ehelyett válaszolhattatok volna Ti is.

Kedves 24F, sajnálom, hogy csalódtál. De azt hiszem, nem az én hibám, ne rajtam töltsd ki a dühöd.

Mindenkinek megvolt a napi "szidjunk valakit" adagja?

Akkor jó.

Üdvözletem,

23L

2011. máj. 24. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!