Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kéne elmondjam Anyumnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne elmondjam Anyumnak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel "járok" és szeretjük egymást. Viszont anyum nem tud róla! Sokszor mondta másoknak meg nekem is hogy nagyon reméli hogy én meg "nem léptem be ebbe a korba" mikor mar a fiuk érdekelnek és hogy reméli hogy nincs senkim.Ilyenkor mindig olyan kínosan érzem magam. Nagyon felek, hogy mondjam el neki? Vagy inkább hagyjam amíg nagyobb leszek? és ha igen mikor mondjam el?

14/L

2011. máj. 11. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:

előszöris. elrontottad. alapból szólnod kellett volna neki, h hé van egy srác néha dumálunk. hé van ez a srác csomót beszélünk, tök jófej. hé van tudod, xy tetszik nekem és nagyon birom. lehet lesz ebből valami(közben fényezed mint állat.) hé anyu:) xy megkérdezte, h járunk-e és aztmondtam igen. nagyon boldog vagyok:)

ezlett volna a helyes. amúgy meg miaz, h félsz? megöl anyud ha fiúkkal barátkozol vagy mii? vállald a tetteidet

2011. máj. 11. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem anyud már a szextől félt :) Ha csak találkozgatsz valakivel, azzal biztos nem lesz gondja. De az elsőnél a pont, először vezesd be a dolgot, hogy kezdtek összebarátkozni, aztán adagold fokozatosan az infókat.

Sok sikert!

2011. máj. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!