Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem meg a kapcsolatomat?
Párom 33, én 25 éves.
2 és fél éve vagyunk együtt, de az utóbbi fél évben már egyáltalán nem olyan a kapcsolatunk, mint régen. Mondja, hogy szeret és nem akar szakítani, de a viselkedése nem ezt tükrözi. Már nem keres annyiszor (van, hogy napokig sem, ha én nem keresem), talizni is sokkal ritkábban talizunk, úgy általában sokkal kevésbé érdeklem már őt, hiába mondja, hogy szeret.
Sajnos ebben én is hibás vagyok, mert a kapcsolatunk első évében ő nagyon odavolt értem, és én sokszor elég csúnyán viselkedtem vele (veszekedések, stb.) DE már teljesen megváltoztam, és kedves vagyok vele, csak most már ő nem... :( Harmadik félről nincs szó egyikünknél sem.
Mit tehetnék? Hogyan érjem el, hogy újra "odalegyen" értem?
Fogyózom, mert egy betegség + lustaság miatt felszedtem pár kilót, de nem hiszem, hogy ez önmagában elég lenne, mert sokszor mondja, hogy neki így is tetszem és szépnek tart.
Ezen kívül mit tegyek (illetve mit ne)?
Jó ötleteket adtatok, azt hiszem, kombinálni fogom őket. :)
Már mondtam neki is pár hete, hogy döntse el, mit szeretne, akkor azt mondta, hogy együtt akar maradni, és hajlandó változtatni, bár egyelőre minden ugyanolyan, talán mintha egy iciripiciri változást látnék. Állandóan viszont nem nyaggathatom ezzel, mert csak az ellenkezőjét érném el.
Én elég sokat változtam, ezt ő is észrevette és örül neki, megpróbálom folytatni dolgot kiegészítve a javaslataitokkal.Ha nem lesz eredménye, akkor nyilván kénytelen leszek feladni, de mindenképp megpróbálom, amiket írtatok.
12:50-es: én is sok kitartást kívánok (és mindenkinek, aki hasonló helyzetbe került).
Mindenki kapott egy-egy zöld kezecskét a válaszért.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!