Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a pasiknál? (lent)
Mert pasik.
Ne pasikat keress, hanem fiúkat vagy férfiakat.
(Nem tudom, te hogy vagy vele, de nálam a pasi mindig is a hülye/ostoba/bunkó/stb., általában véve "rossz" hímnemű egyedet jelöl, hasonlóan a nőneműek esetében a "csaj"-hoz. Ezért nem ajánlom senkinek a "pasizást"/"csajozást".)
Nem vagy maradi, nekem sem szimpatikus az ilyesmi, de semmi jogunk sincs kritizálni a másikat, számonkérni, nem csoda, hogy fel vannak háborodva.
Semmi közünk hozzá, és nem feladata senkinek sem, hogy kioktassa őket, vagy bárkinek is megmondjuk szerintünk hogyan kéne viselkednie.
Mert pasik?Hagyjuk már, valamit nem kapnak meg a párjuktól, gerinctelen dolog az tuti de nem csak pasik csinálják.
21f
maradi, vagy nem maradi, attól még undorító dolog...
Az elsőnek nagyon igaza van:)
23:25! (az első)
Már hogy ne lehetne elmondani a véleményünket a másik viselkedéséről?? Nincs jogunk kritizálni?? Miért, neki van joga a barátnője mellett csajozni? Nem hinném.
utolsó előttinek:
igen, van joga csajozni!!
más kérdés, hogy nekünk nem tetszik. ha majd nem fog tetszeni az aktuális barátnőjének, nyilván kidobja. de az is lehet, hogy nem! mert valami érdek hozzáfűzi.
a véleményünket meg nem kell elmondani ilyen témában, mert ez a legbensőbb magánügye mindenkinek. hacsak nem kér erre a másik.
sajnos ismét az utolsó mondta ki az igazat....mindenki olyan párt kap, amilyet megérdemel...sírhattok itt, hogy jajj ilyenek a pasik meg jajj olyanok, mégis az ilyen átb.szós idiótákért vagytok oda....aki meg nem tenné ezt veletek, azt le se f.ssátok (pedig nem mindegyik ronda-pattanásos-esetlen)....csak egy ilyen logika alapján működik a legtöbb nő: ha nem elég k.csög akkor nem menő és akkor nekem sem kell, viszont ha elég k.csög és menő, akkor meg átver engem....akkor most miért is sírtok?
nagyon passzol az a közmondás: amilyet szakítottál, olyat szagolgassál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!