Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen pasit akartok magatoknak?
Külső:
-legyen nálam magasabb,és ne 1-2 cm-vel,persze ha amúgy nagyon tetszik,nem ez a mérvadó,de olyan 180 cm fölött nézelődöm inkább
-sportos testalkat(nem vézna,20 kilós,de nem is 3ajtós szekrény méretű)
-kreolos,enyhén barna,napbarnított bőr
-egy csipetnyi kisfiús jellem:)
-szép mosoly
-magabiztos,férfias kiállás
-legyen benne vmi ami meg fog pl.ez lehet egy szép kék szempár
-legyen kisugárzása,az a bizonyos plusz,amire azt mondom hogy hűhhaa!:)
Belső:
-kedves,őszinte,megértő
-legyen HUMOROS,fontos hogy meg tudjon nevettetni,és ne unatkozzam mellette
-udvarias,tisztelettudó(mindenkivel szemben)
-intelligens,művelt,persze nem kell 5 diploma,de azért lehessen vele beszélgetni mindenről
-legyen határozott,magabiztos,de ne legyen öntelt,és ne legyen piperkőc
-ne legyen fontos neki a pénz!
Hát így hirtelen ennyi jutott az eszembe:)
17/L
Hát figyelj...Nekem a külső annyiban számít, hogy azért ki lehessen vele lépni az utcára.Ne legyen igénytelen,törpe,púpos...stb.
A belső milliószor fontosabb, mint a külső!!Lehessen értelmesen beszélgetni bármiről, humoros legyen legyen érdeklődő a dolgok iránt.Magyarul ne legyen egy unalmas f@sz..
De ami nagyon nagyon nagyon fontos, hogy legyen jó az ágyban.Mert elég illúzió romboló mikor valaki előadja magát azt mikor a legfontosabb lenne akkor meg csak tologatni tud..
És egyébként minden kornak meg van a maga ideálja, már mint a lányoknál.Én is túl estem a szépfiúkon, mert olyankor az kellett, aztán egy idő után rájönnek az emberek hogy a belső milyen fontos!!
Igaz pasi vagyok, de nem tudtam megállni, hogy ne írjak. Nem veszekedni akarok, de az első hozzászólónak üzenem. Ilyen igénylő lap NINCS! 17 évesen persze biztos tele vagy nagy vágyakkal, reményekkel, elvárással, de én - közeledve a 30-hoz - évről évre adom le a szintet.
Ahogy a második is írta, csak egy PLUSZ kell ami megfogjon benne, és utána lehet ismerkedni, ahol CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a belső értékek dominálnak.
De hiába a belsőd, ha nem néznek rád. Akit Te leírtál nyilván nem létezik. ILYEN EMBER NINCS...
de ha szerelmes leszel egy - mások számára teljesen átlagos srácba - éppen a hibáiért és azzal együtt fogod szeretni.
Addig meg nyugodtan kergessenek a lányok álomképet (mivel a szörnyű valóság inkább az, hogy JÓL nézzen ki, nem árt ha van bankszámlája és kocsija, aztán a többi...)
Ismétlem - nem klisét húzok 1 emberre, csak a tapasztalatok...
ELső: LOL...a kezed meg a bilibe lóg :DDD
Nekem belső:
- legyen magasabb(min. 178, mert én 171 vok) és sportos, az fontos, mert nem szeretem a löttyedt pasikat. Nem kell h nagyon sportos legyen v ilyesmi de ne legyen hájas, igazából ez a legfontosabb, mert nem indítanak be azok a pasik, akiken van egy kis plusz.
- Elvileg a szőkék, kék szeműek a gyengéim, de edig egy ilyen szerelmem sem volt, úh ez nyilván nem a legfontosabb :D
Belső:
- Legyen reál érdeklődésű- mert én nagyon humános, földtől elrugaszkodott vok, szal kell vki aki képes megszerelni valamit, és reálisan gondolkodni. Vagy reálosan :)- ez csak szóvicc volt, bocs
- Legyen humora, mert anélkül engem tuti nem fog elviselni
- Jó ha szereti a kupit, mert különben csak a balhé van(mint most, mert a párom folyton rendet akar. Mondom neki h csináljon ha ennyire a szívén viseli...)
- Legyen kedves, és KICSIT gyerekes, ami alatt azt értem h ne vegye véresen komolyan az életet, lehessen vele hülyéskedni, ne erkölcscsőszködjön mások felett és ne akarjon minden szabályt betartani
- NE CIGIZZEN- sose járnék bagóssal, undorodom a szagtól
- Legyen nálam okosabb, mert nem bírom a buta pasikat (és még mielőtt vki humorizálna ez nem annnnnnyira egyszerű :P)
- És persze a sokat emlegetett plusz
Kb ennyi
Számomra is az a legfontosabb, hogy legyen valami különleges belső tulajdonsága, amivel megfog, az lehet jó humor, merészség, vagy a műszaki cuccokhoz való nagyon jó képességek, de akár tudjon hangszeren játszani stb. Ki nem állhatom az okoskodó, tutyi-mutyi, minden lében kanál, sznob selyemfiúkat.
Külsőleg igazán a magas (178 cm fölötti), sportos -nem agyonizmozott- karakteresebb arcú férfiak jönnek be, aki igényes magára, van stílusa és jól is áll neki persze.
De aztán senki sem tudhatja, kit hoz maga mellé a sors. A legrosszabb, hogy általában egy ideálba leszünk szerelmesek, és inkább lelépünk, ha mondjuk valakiben taszít valami, éppen hogy csak egy minimális dolog, és inkább hátat fordítunk neki. Persze, ha tényleg nincs meg a szikra, akkor jobb előbb, mint később hagyni a dolgokat.
Külsőre nem vagyok válogatós. Lehet a nagyon vékonytól a mackósig bármilyen alkatú, sötét haj előny, de nem kritérium, szemszín mindegy csak "élő" legyen :D
Az arc sokat számít, de nem is az a lényeg, hogy jóképű legyen, hanem hogy lássam rajta az őszinte érdeklődést, és kedvességet.
Belső: legyen magabiztos, mert én elég félénk vagyok, nem árt ha néha terelgetnek, legyen őszinte, vidám, humoros, érdeklődő, intelligens (nem kell agysebésznek lenni, csak értelmesen tudjon társalogni). A hasonló értékrend is előny, nyilván mind a két ember csiszolódik, de az alapokban nem hiszem, hogy sokat változnak, jobb, ha abban egyeznek.
Külsőre: - sportos (de nem túl izmos)
- magasabb egy kicsit mint én
- barna hajú
Belső: - legyen humoros, és ne vegye komolyan amiket mondok:P
- ne cigizzen, és ne részegedjen le állandóan
- legyen őszinte, és bízzon meg bennem
Persze a külső tulajdonságok nem olyan fontosak, az a lényeg, hogy ha ránézek tudjam, h ő kell. :) Az az érzés, ami megmagyarázhatatlan, az az egy az, ami nem hiányozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!