Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj, ha a barátomat rá szeretném szoktatni az egészséges kajákra?
Nemrég költöztünk össze a barátommal, és kicsit idegesít, h mennyire egészségtelen életmódot él. Pizza, tészta, sültkrumpli, és hús hússal, folyton csak ezeket eszi, rengeteg kávé és édesség, semmi zöldség, gyümölcs, ami "egészséges" kaja azt nem szereti. Mit ne mondjak kicsit láccik a pocakján is, de ez nem zavar annyira, az már inkább, hogy én nem vagyok oda annyira ezekért a kajákért. Mondtam neki, hogy szívesen főznék neki de akkor saláta lenne a husi mellé és nem sültkrumpli :) de ő azt mondja akkor inkább eszik vmi kajáldában, mint ahogy eddigis.
Pedig múltkor nagyon éhes volt csináltam neki salit, hogy megeszi-e e és evett belőle bár nyafogott, hogy ez nyulaknak van. De mondott már olyat is, hogy szeretne egészségesebben élni, csak nem tud.
Szerintetek bűn az, ha ebben segítek neki, és kicsit jobban rágom a fülét, hogy táplálkozzon egészségesen, és ugyanazt a kaját együk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!