Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rendbe lehet hozni egy ilyen kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Több mint fél éve vagyok együtt a barátnőmmel -úgy ahogy-. Azt mondta hogy már nem szeret úgy mint régen.

Szerintem megunt. Régebben hozzám vágta hogy úgyis szakítunk mert fiatal és pasiznia kell stb...

Szerintetek rendbe lehet hozni egy ilyen kapcsolatot?

2011. máj. 10. 17:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes? Nem is volt a részéről erős kötödés. Gondold meg, fektess e bele több energiát? Én inkább keresnék más lányt.
2011. máj. 10. 17:28
 2/2 anonim ***** válasza:
már az elején szakítanod kellett volna. Amikor így viselkedik egy lány, vagy ilyet mond, akkor már ő tudja, hogy a kapcsolat nem lesz hosszú életű. És a pasizás duma meg csak kifogás!
2011. máj. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!