Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok "verekedni" a barátnőitekkel?
Természetesen nem komoly dologra gondolok itt, csak játékból, csikizni a másikat, kicsit "dögönyözni" vagy birkózni. Természetesen nem durván csak finoman, nehogy baj legyen :) !Természetesen szerelmesek vagyunk, én 22(f) Ő 17(l) :)
Én rendszerint csikizni szoktam, vagy a legújabb, hogy megpróbálom leharapni a kislábujját, esetleg a fülét :D ! Aranyos, amikor megpróbál visszatámadni, vagy röhög teljes erejéből, úgy hogy a két kis kezét a füléhez szorítja és összegubózik, közben meg tekintget ki a kis "védelme" mögül, mint egy kisegér :D ! Sokszor pont az ilyen játékokon izgulunk fel és kezdünk el szeretkezni :) !
Ti mit szoktatok így játszani?
Naná, hogy szoktunk.:D
Rendszerint akkor kezdődik, amikor én a fenekéhez érek, és őt ez csikizi, vagy pedig ő csócsálja az oldalamat. Mindig birkózás lesz belőle. Sajna mostanában akadnak balesetek, mert leszokott a körömrágásról, és használja ilyenkor rendesen.:D De imádom az ilyeneket nagyon.
Amúgy azt szoktam csinálni, hogy lefogom a kezét, ráülök, és a hónalját kezdem el nyalogatni. Minden baja lesz, és harapdál az arcom felé, igazi vadmacsek ilyenkor:)
Én szoktam bírkózni barátnőmmel...
Néha már olyan erősen megharap vagy megcsíp vagy meghúzza a hajam,hogy majd be s@@@ok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!