Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol legyen a 3. randi?
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal,már kétszer is randiztunk,ami elég jól alakult,úgy látom kölcsönös a vonzódás.Bár kissé most rá vagyok görcsölve a dologra,nem szeretném elszúrni..
Mi lenne ha 3 randiként elhívnám hozzám,megnézni egy filmet? Nem túl tolakodó? Leginkább nem azért mert rá szeretnék mászni(persze jó lenne kettesben lenni :) csak már uncsi lenne megint beülni egy sör mellé és dumálni,vagy sétálgatni...én 22 ő 21 éves.
... sosem értettem hogy lehet filmnézés közben megismerni a másikat.
legyél kreatív, és vidd el valami értelmes helyre. nőtől függ, hiába mondok tippeket te ismered jobban.
ha 2 randi után elfogyott a téma az azér elég necces. mi több mint fél év és nemtudom megszámolni mennyi randi után is tudunk beszélgetni.
am ne vidd még fel magadhoz, főleg ha komoly kapcsolatot szeretnél, szerintem, amíg nem vagytok együtt.
a séta meg elnyűhetetlen, jó idő van, használjátok ki, csináljatok pikniket margitszigeten visztek egy plédet oszt jó. ott a kisállatkert is. annyi lehetőség van :) ha alakul meg ugyis alakul majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!