Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha kölcsönadnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kölcsönadnátok a frissjogsis barátnőtöknek az egyik autótokat és ő lealázna és leugatna pár hónap után vezetésben?

Figyelt kérdés
Az én barátnőm kölcsönkérte. Én meg megígértem, de már félek rámegy a kapcsolatunk, mert nagyon ügyes, így is kioktat mindenből én meg tűröm és nyelek sokszor. Az egyetlen szenvedélyem az autózás.
2011. máj. 9. 23:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
*sokadiK - bocs, késő van már...
2011. máj. 10. 00:42
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

00:11 jól mondja. Egyszerűen mondd meg neki, hogy ne szóljon bele, ha te vezetsz. Persze akkor te se szólj bele, ha ő vezet.

Amúgy ajánlom, hogy ne tűrj és nyelj, mert a fejedre nő, és aztán tényleg rámegy a kapcsolatotok. Egyik félnek sem kellene tűrnie és nyelnie, hanem megbeszélnie, kompromisszumot kötnie, és hasonló hasznos dolgok.

2011. máj. 10. 00:45
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

"ő mindenben jobb" Barátom itt sok mindenen el kéne gondolkodni.

1: Ha ő mindenben jobb, akkor mégis miben néz fel rád? Mert ugye egy nő akkor kezeli a párját férfiként, ha fel tud rá nézni valamiben.

2: Ha nem tud rád felnézni, akkor neked anyakomplexusod van, ő meg szeret anyáskodni. Ekkor viszont nem férfi vagy a szemében, hanem kisfiú.

3: Nincs olyan, hogy mindenben jobb... olyan viszont van, hogy neked brutális önbizalomhiányod van.

2011. máj. 10. 00:51
 14/19 anonim ***** válasza:

Kioktat mindenből én meg tűröm és nyelek sokszor.

Na az ilyen nyelek szokszor ,veri egyszer jól szájba a nőt...Nem türni kell meg nyelni,hanem beszélni.

Te vagy a pasi nem?viselkedj úgy,mert nem tisztel téged férfiként,lealáz.Önbizalomnövelő tréningre menjél el,mert a végén a fejeden fog táncolni a barátnőd,te meg egy beszari papaucs leszel a lábán.

2011. máj. 10. 01:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ügyes az nem baj. A kioktatást meg minek tűrőd az a te bajod. Az is a te bajod ha kisebbségi komplexusod van. Szólj vissza neki, ennyi.
2011. máj. 10. 01:16
 16/19 anonim válasza:
100%

Szia!

Egyik ismerősöm azt csinálta,hogy az épp hisztis korszakát élő feleségét bevitte az önkormányzathoz, és közölte hogy válni akar. A nő nézett, és egyből megígérte, hogy befejezi. Azóta is jól el vannak.

Te is, ha eleged van, vidd el a buszmegállóba, vasútállomáshoz, mondd meg neki, hogy vagy haza megy, vagy befejezi a beszólogatást.

Mivel friss jogsis egy csomó mindenben nincs még tapasztalata, jégen, esőben, hóban vezetés, és esetleg attól, hogy száguldozik, nem vezet jól. Lehet hogy csak az zavarja, hogy lassabban vezetsz (apósom barátnőjének is ez a baja apósommal, a barátnője száguldozik, apósom meg mazsola). Mondd meg neki, hogy majd télen meglátod, hogy vezet.

Mondd meg, hogy te még nem csináltál balesetet, ha ő is annyi ideje vezet majd, kíváncsi vagy hány balesete lesz.

Ha ő csesztet, akkor mondd meg, hogy nem vezetheti az autó(i)d, csak ha tapasztaltabb lesz, vagy hogy kockáztassa a saját autóját, mert szerinted nem vezet még olyan jól, még gyakorolnia kell. Ha te is egyszer-kétszer beszólsz, lejjebb fog venni az arcából.

Ha nem hagyja abba hamarosan, akkor a helyedben szakítanék vele (ennek így nincs értelme, rettegsz majd minden vezetéstől, ha továbbra is be fog szólogatni).

Sok sikert és kitartást!

2011. máj. 10. 01:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerinted így le vannak osztva a szerepek,akkor bizony nem te vagy az erősebb a kapcsolatban.Egy kapcsolat akkor jó,ha mindenkinek ugyanannyi a a szerepe,csak más vonalakon.

Kapsz a párodtól bármilyen elismerés?

Te adsz neki elismerést bármiért?

2011. máj. 10. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Mièrt emeleted ki a kèrdèst ennyi èv után? Mi a szitu?
2018. dec. 16. 10:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Szia! Azèrt emeltem ki, mert hasonlò helyzetbe kerütem, csak màs tèren! Ismèt a nyùl viszi a puskàt...
2018. dec. 16. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!