Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kölcsönadnátok a frissjogsis barátnőtöknek az egyik autótokat és ő lealázna és leugatna pár hónap után vezetésben?
Csodák nincsenek!
Ha egy friss jogsis lealáz, akkor te nem tudsz vezetni!!
Az, meg, hogy nagy az arca, te meg nyelsz, az azért van, mert élvezed, hogy megaláz??
Itt az ideje, hogy visszavedd tőle az autót!!
Második: én most itt nem feminista vitát akarok folytatni, lényeg az, hogy én versenyzéssel foglalkozom.(és ebből a szempontból tök mindegy, hogy nő vagy férfi, vannak női versenyzők is) itt az a kulcs, hogy egy párkapcsolaton belül!, ahol le vannak osztva már a szerepek!
Ha az egyik fél már mindenben jobb mint a másik ott már nem tudom mi a megoldás. Az autót még nem adtam oda...
Én se szeretem, ha beleugatnak, hogy vezessek, akár jó szándékból teszik, akár egóból.
Frissjogsisként apám kötelességének érezte, hogy fél kilóméterrel a piros előtt szóljon, hogy majd fékezni kell, kanyar előtt több száz méterrel, hogy majd kanyarodjak, stb. Az ő autóját vezettem akkor, de a sokadig ilyennél nyomtam egy satut és megkértem, hogy most maradjon csöndben és akkor szóljon legközelebb, ha tényleg elrontok valamit.
Ebből a szempontból a férjem nyugisabb, amikor egy szorult helyzetben ijedtemben elrántottam a kormányt, elcentiztem és kinyírtam egy kukát, a jobb oldali tükör bánta. Pár percig csendben számolt magában, majd néhány jógalégzés után nyugodtan elmagyarázta, hogy mit rontottam el és hogyan csináljam legközelebb, ha ilyen helyzet van. (Szembejövő rám húzta a kocsit egy szűk utcában és a kuka kisebb ellenfélnek tűnt...)
De őt is kiraknám a kocsiból, ha kioktató stílusban "segítene".
Szerintem csináld azt, amit valaki már írt, hogy a sofőrnek nem dumálunk, nem adunk instrukciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!