Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igaz, hogy azok az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy azok az emberek, akik nem élnek párkapcsolatban, átlagosan rövidebb életűek és az egészségi állapotuk is gyengébb?

Figyelt kérdés

Mintha olvastam volna valamit régebb, hogy azok akik nem házasodnak meg átlagosan 8 évvel élnek kevesebbet (lehet az év nem pont ennyi, hanem kevesebb)

Érdekelne, hogy miért függ az egészség a párkapcsolattól?

Én pont fordítva képzelem el. Ha nincs nőm, akkor több időm van magamra, pl tanulni, edzeni, kevesebb stressz.

Meg a szex is elég megterhelő a szervezet számára úgy hallottam.

Én spec egyedül képzelném el az életemet, egyrészt mert egyszerűbbnek látom a dolgokat, másrészt amúgy sem szeretnek a lányok. Az egy dolog, hogy biológiailag és érzelmileg is vágyom rá, de csak problémát okozna és megnehezítene pár folyamatot az életemben.

20

2011. máj. 9. 22:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Tom, hogy nem ez volt a kérdésem témája, de ha szóba került, akkor hozzászólnék.

Én sosem hagynám ott a gyerekemet, ha lenne. Soha nem is értettem azokat, akik csak úgy fogták magukat, mert felállt a farkuk és otthagyták az egész családot, hogy megtömjenek valami fiatal tyúkot.

Meg ráadásul még esküszegés is, ha összeházasodtak és ezután otthagyta. Bár tom, ez a mai társadalomban teljesen elfogadott és normális.

De persze mondjatok még véleményeket, csak közben én is elmondtam az enyémet.

2011. máj. 25. 18:38
 22/23 anonim ***** válasza:
Mások vagyunk, a lényeg h ne meséljünk be magunknak semmit. Ha egyedül jó, legyen, ha párban akkor úgy, csak ne törődjünk bele, ha vmi nem jó. Amúgy nem ismerek egy agglegényt/szingli nőt sem 30-on felül, szóval azért kijelenthetjük h reprezentatíve is sokkal több embernek van igénye arra h párban éljen, akinek meg nem, az vigyázzon magára, mert nincs aki segítsen neki, ha eltöri a lábát :D Na jó, a szülei, de értitek :)
2011. máj. 25. 18:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Egy biztos! Boldogtalan emberek lehetnek kapcsolatban, és azonkívűl is, viszont az az ember aki boldogan él -akár egyedül akár nem- mindenképpen sokáig fog élni!!
2011. máj. 25. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!