Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igaz, hogy azok az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy azok az emberek, akik nem élnek párkapcsolatban, átlagosan rövidebb életűek és az egészségi állapotuk is gyengébb?

Figyelt kérdés

Mintha olvastam volna valamit régebb, hogy azok akik nem házasodnak meg átlagosan 8 évvel élnek kevesebbet (lehet az év nem pont ennyi, hanem kevesebb)

Érdekelne, hogy miért függ az egészség a párkapcsolattól?

Én pont fordítva képzelem el. Ha nincs nőm, akkor több időm van magamra, pl tanulni, edzeni, kevesebb stressz.

Meg a szex is elég megterhelő a szervezet számára úgy hallottam.

Én spec egyedül képzelném el az életemet, egyrészt mert egyszerűbbnek látom a dolgokat, másrészt amúgy sem szeretnek a lányok. Az egy dolog, hogy biológiailag és érzelmileg is vágyom rá, de csak problémát okozna és megnehezítene pár folyamatot az életemben.

20

2011. máj. 9. 22:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha az ember kiegyensúlyozott, boldog, akkor kevesebbszer lesz beteg, ezért gondolom később is hal meg, mint az akinek nincs senkije. Felemésztik a munkahelyi gondok, nincs kivel megbeszélnie a problémáit, nem szexel, ami szintén jó stressz levezető dolog. Persze a sport is jó, de a kiegyensúlyozott élethez szükség van szerelemre. 21L
2011. máj. 10. 08:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Oltári baromság. Nem iszom gyakran, nem dohányzom, leginkább pulykát és csirkét eszem, kerékpározom. Ezek után ne meséljen nekem senki a korai hálálró mert egészségtelen az egyedüllét. Több időm és pénzem van egészségesen élni mint annak aki állítólag "stresszmentesen" próbál manapság két gyerekkel bolgulni úgy hogy a veséjét is kidolgozza. Mese habbal.
2011. máj. 10. 09:19
 13/23 anonim ***** válasza:

23:34-es vagyok.

Nem az számít, hogy hol dolgozom, és mit tanultam. Ilyen a beállítottságom, erre neveltek a szüleim is. Én egy nőben nem azt keresem, nem az okoz örömet, hogy ellát, mos rám, főz,vasal, stb. Ezeket én is meg tudom csinálni, nem nagy varázslat egyik sem. Sokkal inkább a közös élményszerzés... Legyen az egy rövid séta, legyen az egy kirándulás, utazás, szeretkezés, összebújás, masszírozás, stb.stb...,egyszerűen imádom ha van kit kényeztetni! Jól érzem magam attól, ha a másiknak jó. Aztán ott van a legfontosabb: közös gyermek születése, nevelgetése, terelgetése... Ezeket nem lehet pótolni. Ezekre csak egy TÁRS, egy PÁR képes. Ezek egyre jobban hiányoznak. Igaza volt az utánam következő hozzászólónak: "ne küzdj, az ember társas lény". Ideig-óráig tudtam csak felhőtlenül élvezni az egyedüllétet. Hogy senki nem macerál, ha túlóráznom kell, ha nem egyből hazafelé rohanok hanyatt-homlok, ha foglalkozok a barátaimmal, ha épp csendben akarok ücsörögni egy pohár borral a sötét lakásban, vagy ha épp el akarok vonulni egyedül. Ezeket egy párkapcsolatért nagyrészt fel kell adni. Persze vannak kivételek, akik egyedül is jól érzik magukat a bőrükben egy életen keresztül, többet érnek a függetlenséggel járó előnyök, azokat nem akarja feladni. Sajnos én nem ez vagyok, tudom, hogy egyre jobban fog hiányozni az összetartozás érzése, öröme...

2011. máj. 10. 14:53
 14/23 anonim ***** válasza:
9:19 Gyerekről senki sem beszélt, csak arról h van melletted valaki, és nem vagy egyedül. És az h te agglegény vagy és egészségesen élsz, nem azt jelenti, h mindenki. Ezzel együtt ha te így érzed magad jól akkor ez való neked! De sztem ha elmúltál 80 és egész életben nem vágytál senkire, akkor nyilatkozz ilyen magabiztosan XD
2011. máj. 10. 20:06
 15/23 anonim ***** válasza:

20:06-nak

Nem vagyok még nyolcvan, de 34 évesen már tinédzser sem. A kapcsolatok többségében a gyerek előbb-utóbb téma lesz, ezért szőttem bele.

2011. máj. 11. 09:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát, én mindig is annak a híve voltam h csináljon mindenki azt amit akar, ha azzal nem árt másoknak. De azért még mindig te vagy a kivétel, úh nem vagy jó cáfolatnak :D Persze ilyen kérdésekre mindig a kivételek írnak. H nem, ez hülyeség, én is milyen jól megvagyok...stb. :D Mindenesetre jó bringázást, és járj rendszeresen szűrővizsgálatokra...pl bőrgyógyásznál mikor voltál h megvizsgáltasd az anyajegyeidet? Évente el kéne menni...
2011. máj. 11. 11:53
 17/23 anonim ***** válasza:

Úgy látom hogy párkapcsolatban is lehet betegeskedni, sőt, ha éppen olyan párt fogsz ki és te még ragaszkodsz is hozzá, rámehet az egészséged... Szóval azt gondolom hogy mindkettővel ugyanott tartunk.

A szex is csak akkor "hasznos" ha megvan az beteljesülés, ami rossz pár esetén szintén elhanyagolható.

2011. máj. 25. 17:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez igaz! De aki rossz párkapcsolatban benne ragad, az csak magára vethet, nem? :D
2011. máj. 25. 17:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Lehetnek okok ami miatt maradsz: pl. gyerek, anyagiak..stb
2011. máj. 25. 18:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Lehetnek, bár a gyerek rossz indok, én szüleim is elváltak hál isten, mindenkinek úgy a jobb, ha nincs feszültség, a szülők nem tudom miért hiszik, h nem. Az anyagiak kényes téma...
2011. máj. 25. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!