Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen ételt ajánlotok gyertya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ételt ajánlotok gyertyafényes vacsira?

Figyelt kérdés
17 éves leszek.és a barátomat szeretném meglepni egy éjszakával...ami színházzal kezdődik....utána vacsi lenne....és olyan ételt szeretnék ami jó egy gyertyafényes vacsira de kb 10-20 perc alatt össze lehet dobni... és nem kell hozzá vásárolni hanem kb az otthoni raktárban lévő dolgokat tudom felhasználni...a hasáb burgonya fasírozottal??? milyen? adjatok más ötleteket is.
2009. márc. 10. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

spagetti tészta + bolognai mártás + egy kis darálthús + sajt.

20 perc alatt megvan, finom és szerintem romantikus

ha nem töröd ketté a tésztát pont olyan mint a suzy és tekergőben :)

2009. márc. 10. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát aminek jó legyen az íze azt nem lehet csak úgy "összedobni" a házi spajzbol, de spaghetti nem rosz ötlet... valami olasz kaja jó választás.. tortellini is nagyon finom, az ilyen tésztagombóc szerüség spenót (nem olyan mint a tényleges spenót) vagy sonka töltéssel vagy hasonló. Megvett paradicsomszósszal vagy füszerezett tejföllel sajtot ráreszelve hjam mjam...

És ha adhatok egy jó tanácsot, én nem nagyon szeretem úgy játszani a "kétgolyós egylyukas" játékot hogy teli van a hasam és azt hiszem ezzel más pasik is így vannak. :)

Ugyhogy ne hagyd hogy sokat egyen! xD

20/F

2009. márc. 10. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha éjszakára is ott akarod tartani, akkor legyen a menüben valami csoki is, az vágyfokozó. Nálunk (lány vagyok) például a házi pizza a nyerő vörösborral, ha romantikázni akarunk. És a pizzát elkészíteni nagyon könnyű
2009. márc. 10. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!