Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem, nem dagadt, amit kereknek hívok. De már tényleg keresek egy képet :)
Kedves előző, nem, nem látom a mellét, de keresd vissza az előző hsz-em, és akkor nem kell kínlódnod.
Megközelítőleg ilyesmire gondolok. Aki erre azt mondja, hogy hájas, annak orvosnál a helye. Szerintem ez a csak sokkal csinosabb, mint a kérdező képén levő. A mellére még mehetne is, csak nincs kedvem az összes képet végignézni.
Hááát azért csak hájas, mert gondolom a vastag combjait nem a sok sportnak köszönheti.
De ez még belefér, bár ha választani kell inkább az elsőt.
Egyébként meg jó nagy bunkó vagy, hogy így lenézed a kismellű csajokat!
Hol mondtam, hogy lenézem a kismellű csajokat? De tényleg, mutasd már meg, légyszi, nagyon érdekelne.
Mert ez egyáltalán nem igaz. Mindenkinek megvan, hogy mit szeret, persze nem mell alapján választok, de álszent, aki azt állítja, hogy nincsenek preferenciái.
Kedves Fuckmeimfamous, nem gondolod komolyan, hogy az a csaj hájas... :) Nem vékony, de azért hájasozni... Miközben meg kikéred azt, hogy mások kismellűzzék a neked jobban tetsző csajt... nem vagy egy kicsit ellentmondásos?
Nekem az az érzésem, hogy inkább te vagy az, aki a karját odaadná akár a kerekdedebb szőkéért, ahogy az a fórumban korábban elhangzott... valami bűzlik a nagy "műbalhédban".
"Nem komolyan gondoltam, érthetted volna..."
Hát nekem nem úgy jött le, de legyen. :)
Nova: újra itt? Te imádod az ilyen kérdésekben védeni a csajokat :)
Hát akkor lehet, hogy a komolytalanság bűzlött... :D
Szia, igen, főállásban foglalkozom ezzel lassan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!