Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk velemenye erdekelne azzal kapcsolatban, hogy mennyit kene varni a lanyoknak az elso szexszel?
Nézd!
Nem azon múlik hogy a lány meddig váratja a fiút, hanem hogy megvan -e közöttük az a bizonyos szikra. Tehát lehet hogy vele marad, lehet hogy nem, minden benne van a pakliban. Ha túl sokáig húzza az időt lehet hogy frigidnek tűnik és ott lesz hagyva. Akkor jobban jár? És a pasi lesz a szemét? El kell fogadni hogy szerelemben és háborúban nincs előre borítékolva az eredmény.
Most le lehet pontozni, de akkor is megírom!
Mindig olyan lány voltam, aki 2-3 hónapot várt a szexszel, mégis hamar tönkrementek a kapcsolataim.
Aztán megismertem valakit, elsö látásra szerelem volt mindkettönknél, rögtön össze is jöttünk, másnap szeretkeztünk. Ez 2 éve volt. Azóta házasok vagyunk és tervezetten van egy lányunk, aki 8 hónapos. Szóval nem feltétlenül kell eldobni azt, aki hamar létesít szexuális kapcsolatot. Nem ezen múlik a tartósság, pedig régen én is azt hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!