Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt, de még minidg jár hozzám és aztmondja hogy szeret és hogy csak hülye volt (a megcsalás az 1 hetes folyamat volt) mit kéne tennem?

@10:44
Én nem azt mondtam, hogy ezt teszem. Boldog párkapcsolatban élek. Hanem azt, hogy ha szeretek valakit, nem feltétlenül birtoklom. Tehát én megbocsájtanám. De ezt csak akkor tudom megtenni, ha tényleg szeretem. Ha nem szeretem, akkor meg úgyis megette a fene az egészet! :)
Amit a társadalmi elvárásról írtam: Gondolj azokra a társadalmakra, ahol pl. többnejűség van. Elfogadott dolog, és nincs jelen a féltékenység. A probléma persze csak az, hogy nem oda-vissza működik, de ez egy másik kérdés. Megkérdeztem egyszer egy fiatal (22 éves) török asszonykától, hogy mit szólna, ha férje szeretne másik nőt is feleségül venni. Teljes természetességgel válaszolta: Ha kell neki?!
Nem tudom, érthető voltam-e, tudom, hogy a mi társadalmunkban ez meredek! Csak legyen mindenki őszinte önmagához. Figyeld mi a jó, és mi nem, ha félreteszed az elvárásokat, rájössz magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!