Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális lányokat találni?
Hát azt gondoltam hogy Egyetemen sem meg fődulin se találhatóak... :D Ez szerintem alap!
Mit tanácsoltok? Ti hogyan álltok hozzá ehhez a dologhoz?
Igen ez valószínűleg így van ahogy írod :):)
Egyszer nekem is volt egy hasonló kérdésem ezen az oldalon, csak azért gondolom. És én sem járok sok helyre... :)
Amúgy aki azt írja, hogy az egyetemista lányok között nincs normális, az nagyon téved, igenis van, csak nem a bulikban kell keresni őket...valószínűleg a normálisabb lányokat a fiúk többsége unalmasnak nézi, pedig sokszor nem így van ám!
Egyetértek! Az igazság az hogy most van párom, lassan fél éve. De hamarosan vége lesz sajnos egyéb körülmények miatt. (Távolság)
Ő adott nekem erőt nagyon sok mindenben, és segített rájönnöm hogy igenis élnek a világon rendes lányok. Csak "rejtőzködnek" :) Talán észreveheted őket ha jársz kelsz a világban és kedvesen rád mosolyognak. Csak tudni kell felismerni milyen az ő mosolyuk!
Én 16-19 éves koromban egy eléggé lúzer alkat voltam. Eljártam egy helyre, ahol lányokkal ismerkedtem és két év után az összes oda járó csajnál bepróbálkoztam már. Természetesen sikertelenül. Aztán kétségbe estem, hogy én csúnya vagyok, meg hogy nem kellek a nőknek. Eltelt egy pár év mire rájöttem, hogy az akkor úgy is volt, csúnya voltam és nem kellettem nekik. Tudtam, hogy az önbizalom az ami hiányzik. De itt már az egyik hozzászóló említette ezt az úgynevezett ördögi kört. (Önbizalmad úgy lesz ha pozitív visszajelzéseket kapsz, de pozitív visszajelzéseket csak úgy kaphatsz ha van egy kis önbizalmad). Emiatt sokáig zaklatott is voltam. A görögök szerint ha kimondod a problémád az már félig meg is oldódott. Kimondtam, hogy most már kell valaki, sok rágódás meg önmarcangolás után rájöttem, hogy valamit tennem kell, hogy előrelépjek. Nem a testépítés vagy stílusváltás, hanem egyszerűen gondolkodásmód váltás segített. Manapság sok fiú/férfi nem tudja mi kell a nőknek de fordítva is igaz ez merthogy nagyon sok lány/nő sem tudja mi kell a férfinak. Sok nagy gondolkodó és filozófus leírta már versben vagy könyvben, hogy milyen a női lény és lélek. Napjainkban sajnos nem olyan. Sokáig azt hittem, hogy azért mert kimossák mindenkinek az agyát és azért. Szerencsére olvastam Freudot és rájöttem, hogy az igazi nő és férfi ösztönszinten létezik mindenkiben. Tehát a média és egyéb dolgok ezt nem tudják befolyásolni. Neked csupán annyi a dolgod, hogy ezt előhozd egy lányból. Persze nem egyszerű és sok tapasztalat kell hozzá de ha megtaláltad benne a nőt onnantól kezdve nagyon sok odafigyelés és törődés a kulcs. Lényeges az hogy komolytalanul nem szabad ezt csinálni hiszen egy párkapcsolat alatt a két fél formálja is egymás életét, tehát onnantól kezdve, hogy valakivel jártunk akár csak 2 hetet is, formáltuk az elkövetkezendő 40-50 évét is de ő is a miénket.
Tudd, hogy mit akarsz, egy férfi listáján ez áll a legelső helyen! Volt olyan időszakom, hogy szerettem volna egy teltebb lányt, kiraktam pár szép telt idomú csaj képét és lett is kisvártatva.
Ha jelenleg nem jönnek össze a dolgok az azt jelenti, hogy most valami mást kell csinálnod az életben, vagy nem állsz készen még. Fejlődj testi és lelki értelemben is. Nekem például nagyon sok lelki erőt önbizalmat és ösztönzést adtak André Kostolany könyvei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!