Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok azért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok azért nem szeretik a csont és bőr fiúkat, mert mellettük túl körvérnek érzik magukat?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 20:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"A csont és bőr könnyebben elmenekül a veszély elől és túléli, míg a nagyobb darab szembeszáll és esetleg meghal."

kedves kérdező, hol élsz te? szerintem nem abban a dimenzióban, mint mi. na mindegy, jót nevettem :D

Egyébként kérdésedre válaszolva: a fiúk elvárják a lányoktól, hogy legyen szép alakjuk, ne túl kövér, ne túl sovány, legyen szép mellük, feszes fenekük. Cserébe a lányoknak is lehet elvárásuk: ne legyen egy pasi habtestű, nem is kell olyan nagyon kigyúrt felsőtest, de azért legyen izmos és kész. Ezt még könnyebb is teljesíteni, mert egy lány például nem tehet arról, hogy mekkora mellei vannak. És olyan lányok is vannak, akiknek elég sokat kell szenvedni ahhoz, hogy lefogyjanak.

Meg manapság amúgy is rengeteg fiú gyúr/keményen sportol és fényképezgetik magukat félmeztelenül a tükörben (:D), és miért teszik? mert ez bejön a lányoknak, vagy legalábbis ezt a visszajelzést kapják.

Szóval, szerintem ha rád jellemző a csont és bőr alkat, akkor kezdj el sportolni, nem kell feltétlenül gyúrni, csak azért ne tűnj olyan törékenynek. Nekem ez a véleményem.

2011. máj. 7. 21:29
 22/29 anonim ***** válasza:

inkább állva haljak meg, mint térdencsúszva éljek...

erőől ennyit.

2011. máj. 7. 22:42
 23/29 A kérdező kommentje:

"Ez a magát se képes megvédeni" duma is hülyeség. 26 évem alatt soha nem kerültem olyan helyzetbe, hogy fizikailag meg kelljen védeni magam, ugyanis nem vagyok egy izomagyú bunkó f.sz, aki állandóan csak kötözködik.

Egyébként meg ha egy csoport cigány késsel/stukkerrel ront rád, a nők által imádott, szerintük biztonságot nyújtó alfahím is ugyanúgy megdöglik, mint bárki más.

Amúgy meg sportolok. Csak nekem olyan a genetikám, hogy nem jön rám se izom se zsír bármit is csinálok. Nem is zavarna, ha a nők feje nem lenne tele ilyen alaptalan, logikátlan hülyeségekkel, ami miatt hátrányba kerülök.

2011. máj. 7. 22:52
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt a meg véd aszságot én is hülyeségnek tartom. Hagyjon már ilyen kamu dumákkal. Vagy fogalmuk sincs azt kitalálták ezt kifogásként vagy ez jobb érv minthogy nekik a kigyúrt akárkik jönnek be, stb. Az meg hogy mit várnak el, most lányoktól függetlenül én azt utálom amikor valaki azzal érvel hát a másik akkor én is.. hüü de jó, főleg úgy hogy nem is tudom mivel támasztja ezt alá. Bár feltételezem a GYAK nem a legmegbízhatóbb hely ebben.

Főleg úgy hogy én se azt látom mindenhol ahogy fiúk szarrá verik egymást. Sőt, amennyire én látom manapság általában max agyon üvöltik egymást, verekedés meg már csak akkor van amikor már be van dilizve mindenki mint egy vadállat.

Sőt egyszer szórakoztunk és én meg véletlen megrúgtam valakit, nem is erősen abból se lett semmi viszont még le is szóltak, szóval ennyit a nagy védelemről.

Hacsak nem dillerekkel, fegyverkereskedőkkel és haverjaikkal övezet területen van kedve sétálni ms akárkinek, nem túl valószínű hogy valaha szüksége lesz hűséges testőrére aki elvileg a pasija.

2011. máj. 7. 23:47
 25/29 A kérdező kommentje:
Egyébként valamelyik másik kérdésben jött elő, hogy ha férfinak az kell, hogy házasságban kiszolgálják, akkor vegyen egy rabszolgát. Itt is el lehet játszani, ha védelemre van szükséged bérelj testőrt.
2011. máj. 7. 23:58
 26/29 anonim ***** válasza:
Úgy látom erre a "megvéd vs nem véd meg" baromságra ugrik mindenki,pedig ennek tényleg semmi értelme. De mi van azzal,amit én írtam,hogy egyszerűen nem vonzó a vézna férfi?! Azt sem lehet elfogadni?
2011. máj. 8. 14:11
 27/29 anonim ***** válasza:
Tényleg nem vonzó egy egy vézna pasi. Legalább egy kis izom legyen rajta...
2011. máj. 8. 16:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Én elég husis vagyok, de valahogy mindig kifogom a lehető legvékonyabb fiúkat, viszont egyáltalán nem érzem magam kövérnek mellettük. A mostani barátom is nagyon vékony, de olyan inas, szikár, nagyon szexi*.*, nem egy nyámnyila anyámasszonykatonája.
2011. máj. 10. 15:05
 29/29 anonim ***** válasza:
pont ma láttam egy 'vézna' pasit egy molett lánnyal. hát elég fura volt. a csávó olyan törékenynek tűnt a csaj mellett...
2011. máj. 11. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!