Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Szerintetek hogy kezdhetem vele ujra? Vagy csak lezdjek uj eletet valahogy es felejtsem el orokre?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mit csinaljak,a baratom elhagyott! magamba fordultam es ezt sokan mondtak:menjek el szorakozni vagy valami mas.Sikerult is valahogy elfelednem,de most megint elojotek az emlekek!Hianyzik!
2011. máj. 7. 19:20
 1/2 asdface ***** válasza:

Mindenképpen mond meg neki hiányzik és , hogy te szeretnéd újra kezdeni . Ha ő is azt akarja ,akkor nem kérdés mit tegyél, de ha nem akarja ,akkor ne fuss olyan szekér után ami nem akar felvenni.

23/f

2011. máj. 7. 20:13
 2/2 A kérdező kommentje:
koszi szepen a tanacsot,remelem osszejon vele ujra! ^^
2011. máj. 8. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!