Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket általában fiúk hogyan és mivel próbálnak felszedni, egészen a csókjelenetig?
Én pl nem szeretem a nyálas srácokat, legjobb ha a srác egyszerűen meghív esetleg egy sörre. Az egyből szimpatikus.És onnan minden magától alakul.
De egyébként találkoztam már mindennel, a régi csajozós dumáktól kezdve,egyből szerelem bevallásával,olyannal aki enyhén ittas állapotában egy szót sem bírt kinyögni,csak bámult a szemembe :D
16/L
hát a csajozós dumától előre sírok, amúgy ha nekem is tetszik a fiú, vagyis szemezünk meg minden, akkor beszélgetünk:D és ha jól érzem magam akkor egy idő után csók is lehet
17L
Milyen csajozós dumák?
pl:. ilyenekre gondoltok, hogy:
"Jó a segged kő kola??"
"Cukor ment a szemedbe??"
"Szia cica, van gazdád?"
"Szia, van barátod?? Akarsz jobbat???!!"
Vagy..?
Ilyenekre gondoltam,de ha a srác sem gondolja komolyan ,csak egy viccnek szánja,és ez látszik is rajta..azzal megnevettet és esetleg beválhat :)
az első kommentelő
Fütyülni szoktak és megdicsérik hogy ma nagyon csinos vagyok, de sajnos manapság elég kevés aki személyesen mondja, inkább neten szokták ami elég gáz és lelombozó :S
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!