Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okkal sértődött meg?
Tegnap többen összeültünk hogy mindenki mesélje el mi történt vele az utóbbi időben.Unalmas beszámolók voltak mígnem az egyik lány -aki nagyon elbűvölő(ezt tudja is magáról)és sokunknak tetszik így nekem is- vígan elújságolta hogy összejött valakivel.Én ekkor odaböffentettem egy olyan beszólást hogy:"Oké hát akkor ezekután fölösleges is kedvesnek lennünk veled".
Arra számítottam hogy majd felröhög a társaság ő meg visszaszól valami pikírtet de nem.Mindenki csak nézett Ő meg kifejezetten ledöbbent.Látni lehetett rajta hogy rosszul esett neki.Szal az összejövetel hangulata ennél a pontnál megromlott és rövidesen véget is ért.
De most ha nagyon megsértődött teszem azt akkor mit tegyek?Hívjam fel hogy nem gondoltam teljesen komolyan(valamannyi bú,csalódás azért van bennem),vagy csak rontanék a helyzetemen?Azt azért nem akarom hogy még meg is utáljon
...igen okkal sertodott meg...
szerintem kerj tolle bocsanatot de szemelyesen!
es mond meg neki hogy te nem gondoltad komolyan csak viccnek szantad es mostmar rajottel hogy rossz vicc lett volna...
Szerintem is:
Személyesen, mondd el neki hogy marháskodni akartál (ahogy itt leírtad), és kérj bocsánatot.
Vannak ilyen hüle helyzetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!