Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fájna a hasonló eset? Mi elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájna a hasonló eset? Mi elég sok időt együtt voltunk, majdnem 3 évet a volt barátommal. Voltam orvosnál és kiderült, hogy fertőzésem van, ami nagy valószínűséggel tőle van, hiszen, előtte nekem nem volt senkim.

Figyelt kérdés
Most sincsen senki, mert a betegség miatt nem tudok senkivel sem kezdeni és jó idő, mire elmúlik, sok idő. Esztétikailag is csúnya látvány sajnos. Ez leépítette a női önbizalmamat. Nagyon el vagyok emiatt keseredve. A volt barátom kiköltözött külföldre, de úgy vált el tőlem, hogy szeret és hasonló bla-bla szövegek. Tudom, hogy már a szakítás pillanata után nem szabadott volna egymással beszélnünk, de mégis beszéltem vele sajnos. Miután kiderült ez a betegség, felhívtam őt telefonon, és rohadtul nem érdekli, hogy megbetegedtem. Ennyit számít az az ember, akivel együtt voltál 3 évig?Nekem nagyon rosszulesik, hogy azt sem mondta, mondja, hogy sajnálom, ne haragudj... Gyógyulj meg, vagy valami.. Semmi. Nektek hogy esne? Nekem nagyon fáj, és azt hiszem, nagyon is jogosan!
2011. máj. 7. 08:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy rossz vasúti wc-n hogy kapod el a fertőzést? Belenyomod a puncidat a wc fájába?

Érdekes: mégis el lehet kapni ott is.

Hagyd már békén a szerencsétlent, és koncentrálj a saját gyógyulásodra. Bűnbakot keresni ráérsz később.

2011. máj. 7. 22:27
 12/13 napietus ***** válasza:
tényleg nem érted? az lehet, hogy Rád a kezéről került, de az ő kezére kerülhetett a fertőzés bárhonnan. kapaszkodóról, egy korlátról, mint írtam, akár a pénzről is. szóval ennek semmi köze ahhoz, hogy megcsalt-e vagy nem. persze, elméletben rákerülhetett egy másik nő p*nájáról is, de azért a fenti opciók lássuk be, sokkal valószínűbbek.
2011. máj. 8. 07:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Kinek ne fájna? Az ilyen pasi szerintem utolsó szemét, hogy gondot tud okozni, de segíteni már nem.
2012. ápr. 17. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!