Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a pasik nem kedvelik a magas lányokat?
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 22:02
11/15 anonim válasza:
Én alacsony lány párti vagyok, de én se vagyok magas. De akkor is, egy alacsony lányt aranyosabbnak látok, mint egy 2 méterest. De a kérdező a magasságával még teljesen normális.
12/15 anonim válasza:
Fordítva, a nôk nem kedvelik az alacsony férf?akat.
13/15 anonim válasza:
173cm nem magas, nekem legalábbis nem. igaz, hogy én is szeretem az alacsony lányokat, mert aranyosak :) de ha tetszenél akkor nem lenne akadály a magasságod.
14/15 anonim válasza:
Én 180 vagyok, de soha nem volt problémám a pasizással... Szerintem ez hülyeség, hogy nem kedvelik a magas lányokat. Egy 170 cm körüli pasi nem az én magasságomból fog válogatni, de ez érthető. Én inkább olyanokkal találkoztam eddig, akiknek a magas lányok tetszettek. Persze kaptam megjegyzéseket, főleg tiniként, hogy "colos" vagyok, persze mondanom se kell, hogy a kisebbségi komplexusos 160 cm-es kertitörpéktől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!