Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22éves lány,36éves férfi. Mi lenne a helyes szerintetek? (bővebben. )
A dolog eléggé bonyolult.. Én 22éves vagyok, egyetemista. A jelenlegi párom pedig 36éves (vállalkozó). Sokáig nem engedtem a csábításnak, hisz úgy éreztem lehetetlen kapcsolat, de mióta beadtam a derekam nagyon boldog vagyok vele../A barátaim mind elfogadták a kapcsoaltunkat, sőt örülnek nekünk ,Szüleim viszont nagyon nehezen emésztik meg, joggal../ Viszont nagyon sokat gyötör a kérdés, szabad-e? mi lesz a jövőben? Róla tudni kell, hogy van már 2 kisfia és egy elvált felesége. Ő már túl van mindazon ami még előttem ott van. Eleinte kizártnak tartotta, hogy újból házasodjon vagy még 1 gyereke legyen, ma már nem. Én a jövőmben szeretnék majd családot és gyereket is.. Lehet hülyeség, de ilyenkor mindig eszembe jut, ha esetleg 25évesen azt mondom kész vagyok egy gyermek fogadására.... Amikor a gyerekem 20éves lesz éncsak 45, de a párom már 59.... :/
Tudom..nemszabad ennyire előre gondolkozni, nem is tenném, de a párom már nem "mai fiatal"...Mit tennétek a helyemben?
Ma egy 59 éves férfi még nem számít annyira öregnek, pl. nem is nyugdíjas. :)
Előre nem tudhatjátok, hogy ennyi idősen milyen lesz az egészsége, de már ma tehettek érte. Nem csak ő, azért ismerjük a férfiakat, mindenért noszogatni kell őket. :)
A helyedben viszont nem halogatnám túl sokáig a gyerekvállalást, és időben tisztáznám a párommal, hogy úgy mégis, kb. mikor tartja ő esedékesnek a családalapítást.
Leírtál egy olyan információt, ami a kutyát nem érdekli, de ugyanakkor megmagyarázza a dolgot.
Ö vállalkozó, így gondolom az anyagi oldal biztosítva lenne..... nem fogod otthagyni.
Elvégre csak egy generációs szakadék van köztetek, teljesen másként, más idöben nöttetek fel, most is más szinten vagytok, mert Ö már többet megélt, többet elért mint Te.
Nincs is kedvem tovább írni, mert egyszerüen az agyf@sz kape el, hogy a 20-23 éves Nök mind vén bakkecskékkel szaladgálnak.
Azt, hogy én kivel vagyok kivel nem azt hiszem egyedül csak én döntöm el / csak véleményeket ("segítséget") kértem /..... Van olyan vonzalom ami ellen nem lehet tiltakozni...:) Az hogy elszedik az orrotok elöl? valamit szarul csináltok ;) Jah és vállalkozó, de anyagi oldala miatt, biztosan nem maradnék vele mert azt hiszem én sokkal jobb anyagi körülmények között élek, a vállalkozó sok mindent takar ám ;)
A családját nem ő hagyta el, hanem a felesége különbözö okok miatt!
Akinek nem tetszik a kérdés? az minek olvassa, sőt minek veszi a fáradtságot hogy írjon? logika....:) sok IQ figher szaladgál manapság, na ez tény:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!