Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám az önbizalmamat erősítteni?
A válasz megírásának időpontja: ma 12:48
Könnyü mondani:)
Nem tudom magam feloldani az a baj,hogy ha stresszes leszek!
Pl vonaton szabályszerüen rosszul vagyok!
Vonaton? Pedig annál nincsen jobb hely! :D
Amúgy nem lehet, hogy pánikbetegség?
A válasz megírásának időpontja: ma 12:51
Nem hiszem!Inkább szorongásnak nevezném,de hogy miért arról fogalmam sincs!Nem ilyen voltam régen,mindig bátornak éreztem magam és most se önbizalmam nincs se semmi,néha magamon is meglepődöm hogy micsoda ember lettem....:(
Pedig mindig nagy száju voltam,ezért is utáltak a tanárok a suliban!:)De most meg mint egy szánalmas nyomorult....
A válasz megírásának időpontja: ma 12:55
Hát ha tudnád hogy milyen régota keresem??!Egyszerüen bizonyos szitukban leblokkolok és döntés képtelen vagyok!
Lehet nem ártana egy pszichologus?
A magam részéről nem hiszek benne, de sok embert ismerek, aki állítja, hogy segített.
Vagy talán csak egy olyan emberre lenne szükséged, akivel a problémáidról tudsz beszélgetni.
Vagy talán csak egy olyan emberre lenne szükséged, akivel a problémáidról tudsz beszélgetni
Sajnos az sem segítt!Magamban kell megoldani valamit..Na de hogy mit az jó kérdés,mert fogalmam sincs mi válthatja ki ezt az érzést!A vérnyomásom ilyenkor az egekben van!Olyankor elszívok egy helyben fél doboz cigit kb.Kur.va sz.ar,mert nem tini vagyok és férfi ráadásul és néha már egy idiotának érzem magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!