Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek nagy jelentosege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy jelentosege van a vallasnak a hazassagban?

Figyelt kérdés
A baratommal mar a jovonket tervezzuk es a vallasi teman leragadtunk mert mind kettonknek a sajat vallasa nagyon fontos...Es o sehogy nem akar donteni csak ugy ha en atmegyeek az o vallasaba csak ugy marad velem eggyut!!En ortodox vagyok o meg reformatus.Ez ket kulombozo vallas es hitt...sajnos.Nagyon szeressuk egymast de o azt mondta h o nem akar ugy elni h ket vallas van a csaladba.Mert ugy terveztuk h a gyerekeink is az eggyik az o vallasa lesz a masik az enyem de neki mar igy sem felel meg...Azt mondta h emiadt az egesz eletunk boldogtalan lesz mert o neki nincs meg a lelki bekeje.Meg annyit h a nagyapja reformatus pap volt...
2011. máj. 6. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én például magasrol lesz@rom h ki milyen vallású...sosem érdekelt...
2011. máj. 6. 14:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Persze,h hiszek!Az ortodoxok teljesen elternek a reformatusoktol.En abba noltem fel,h paszkat megyunk szentelni,gyonni,nekem van keresztem is.es en ebben hiszek,naluk meg mar minden mas.Nekik nincs keresztju,nincs paszka szenteles sem semmi.az ellentetje az enyemnek!nem tom mi tevo legyek!A szivem megszakad,de nem engedhetem meg neki,h ezt tegye velem,mert neki ell kene fogadni azt ami vagyok ugy ahogy en ot!de elvesziteni sem akarom.belehalnek.
2011. máj. 6. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!