Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy jelentosege van a vallasnak a hazassagban?
Figyelt kérdés
A baratommal mar a jovonket tervezzuk es a vallasi teman leragadtunk mert mind kettonknek a sajat vallasa nagyon fontos...Es o sehogy nem akar donteni csak ugy ha en atmegyeek az o vallasaba csak ugy marad velem eggyut!!En ortodox vagyok o meg reformatus.Ez ket kulombozo vallas es hitt...sajnos.Nagyon szeressuk egymast de o azt mondta h o nem akar ugy elni h ket vallas van a csaladba.Mert ugy terveztuk h a gyerekeink is az eggyik az o vallasa lesz a masik az enyem de neki mar igy sem felel meg...Azt mondta h emiadt az egesz eletunk boldogtalan lesz mert o neki nincs meg a lelki bekeje.Meg annyit h a nagyapja reformatus pap volt...2011. máj. 6. 12:19
1/12 anonim válasza:
Ú, a feketeöves hívők.
Egyáltalán, ti tényleg hívők vagytok, vagy csak papíron vagytok vallásosak?
Amúgy szerintem a hit meg a vallás kérdését jobb a kapcsolat elején tisztázni, mert később csak a baj van belőle.
2/12 A kérdező kommentje:
Egyszeruen mind ketten ilyen csaladokban szulettunk ahol ez nagyon fontos!Beszeltuk mi mar ezt nem egyszer meg de o mindig ujra elo hozza mart neki nincs nyugalma!szerintem ugy lenne a szep es a fer h-ha mind kettonk valassa megmaradna!
2011. máj. 6. 12:26
3/12 anonim válasza:
Hát a TI házasságotokban nagy jelentősége van, mert hívők vagytok. Ma a legtöbb ember nem hívő (max "papíron" van valamilyen vallása), náluk semmilyen szerepet nem játszik a vallás. Szerintem vagy áttérsz az ő hitére, vagy halálra van ítélve a kapcsolat, mert a leírásodból ítélve úgy látom, a párod nem lesz boldog enélkül, nem fog ebből engedni.
4/12 anonim válasza:
Most akkor egymásnak akartok megfelelni, vagy egymás családjának?
5/12 A kérdező kommentje:
en nekem is nagyon fontos!!Mert azt akarom h a gyerekeim tolem is "kapjanak" valamit!Ha en atterek az o vallasara egesz eletemben bantani fog ez!En szeretnem ha ugy lenne h fele-fele.Mar 3 eve vagyunk eggyut...Nem tudjuk csak ugy abba hagyni.En mondtam neki h nem a vallasal fogunk elni hanem egymassal es ezeket ell kell fogadni amik vagyunk mert az en vallason az hozzam tartozik.es elkell h igy fogadjon es tiszteljen.Es igen sajnos ilyen vallasosak vagyunk.
2011. máj. 6. 12:35
6/12 A kérdező kommentje:
Mi ilyen csaladokba nevelkedtunk es ezert nem csak a csaladunknak fontos hanem mar nekunk is!
2011. máj. 6. 12:36
7/12 anonim válasza:
Én katolikus vagyok, a párom reformátusnak lett keresztelve, de kettőnk közül igazán én vagyok a vallásos, a párom nem az. Soha nem volt ilyen gond közöttünk. Ha meg gyerekünk lesz, akkor ha lány lesz, katolikusnak kereszteljük, ha fiú, akkor reformátusnak és kész.
8/12 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy lehet fontosabb egy vallás, mint a szerelem. Úgy értem vallás, amit valaki kitalálta, hogy korlátok közé szorítson embereket és még össze is vesznek rajta. Megéri?
9/12 anonim válasza:
Azt neked kell érezni, hogy mekkora a jelentősége....
Ha nem tudsz lemondani a vallásodról mást kell keresned, hogy boldog légy.Mert ő nem mond le.....
Jobban szeretitek a saját isteneteket mint egymást, hát akkor az utatok szétválik....
De ha te lemondasz a vallásodról és csak egyszer is ezt a szemedre veti mert gyengeségnek tekinti, légyszi rúgd szét a "tökeit...."
Két lovat nem lehet egyszerre megülni.
Ökörköri
10/12 anonim válasza:
Kérdező, egyébként te hiszel is, vagy csak vallásos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!