Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki, aki tud pasi nyelven lefordítaná nekem ezeket? Mit jelentenek? Nem szeret, ugye?
Tegnap összekaptam a barátommal, megijedtem egy bizonyos dologtól, ami a napokban történt, és menekülni akartam a kapcsolatból ahelyett hogy megbeszéltem volna. Szakítani akartam, totál felidegesítettem magam, de beszéltünk msnen. Ő nem akart elengedni, én azért megkérdeztem tőle hogy tudna-e rám barátként nézni, ezt irta:
"hát mivel nem haragszok rád semmiért ezért tudnék barátként,haverként nézni rád még akkor is h tudom h nem úgy akarok tekinteni rád mondjuk biztos h szar lenne meg fura de tudnék"
Ez nekem úgy jött le hpgy kb a semmiért van velem...
2hónapja járunk.
Majd megkérdeztem hogy miért akarja hogy a barátnője legyek?
ez volt a válasz:
"1) azért szeretném h velem maradj mert nagyonn jól érzem magam veled
2) teljesen kicseréltek mióta ismerlek és mióta együtt vagyok veled
3) egyedi természeted van nem vagy unalmas nem vagy átlagos tipus és ez nagyonn jó.
4) nagyonn tetszik az a tulajdonságod h nem gyerekesen kezeled a pasidat h be kell számolnom mindenről meg hasonlók
5) ez a 1.5 hónap amit eddig együtt töltöttünk ez nagyon jó volt és még sokszor ennyit töltenék veled
6)boldog vagyok veled
7)melletted pasinak érezhetem magam nem vagyok beszabályozva és ez megin csak nagyonn jó
8) melletted érzem igazán azt h kijöttem a papucskodásomból amibe az exem vitt bele és ezt neked köszönhetem h melletted mindig önmagamat adhatom mert nem leszek lebaszva meg hasonlók.
most igy hirtelen enyi érv jutott az eszembe h miért szeretném h velem maradj:$"
"nálad valami különlegest érzek meg azt érzem h nem akarlak elveszteni ezért harcolok érted és ezért is nem akarlak elengedni"
"És ez egy erős pozítív dolog belül nem tudom megfogalmazni körül irni de azt az érzést erősíti h küzdjek érted és ne engedjelek el"
Nos a barátos dolog leírása után kicsit meg vagyok ijedve. DE VAJON HOGYHOGY NEM AKAR ELENGEDNI? A leírtak alapján nem szerelmes, igaz?:(
Azt várod el, hogy 2 hónap után azt mondja, hogy te jelented neki a mindenséget, meghalna érted és stb??
2 hónap után?
De nem is kizárt hogy így van, azokból ítélve amiket írt.. hogy teljesen ki van cserélődve, mennyire boldog és különleges vagy.. ez mind egyértelműen hatalmas szerelemre utal és hisztizel? :O
Nekem úgy tűnik hogy pont TE vagy az, aki nem szerelmes. A szerelem rózsaszín-köd korszaka kinyírja a hisztit.
A barátom pontosan ezeket mondta nekem 2 hónapos korunkban és örültem, tapsoltam, táncoltam...(a régi barátnős-papucs dolog igaz volt rá, de csak kb 10 hónaposan tudtam meg, hogy volt egyáltalán előttem barátnője)
Nagyon örülnék, ha most, 2 évesen is mondana ilyeneket.
Tiszta hulye vagy te... Ferfiember nem ir ennyit olyan nonek akit nem szeret :)
A baratos reszt total felreertetted. Annyi volt, hogy te pedzegetted a szakitast, es ugy ertelmezte a kerdesed, hogy ha szetmennetek, azert maradna e a jo viszony. Erre irta hogy ugyan ez rossz erzes lenne, de termeszetesen baratkent is tudna rad nezni, ami azt jelenti FORDITAS: mint ember is fontos vagy, nem csak a szexre kellesz.
A baratno ugyanis barat is, hiszen megbeszelem vele a dolgaim stb, de tobb is mivel szexpartner is, stimm?
Amugy a nyavalygasodat egy ferfi kb ugy forditana le, hogy de ugye en kellek neked nemcsakarra is? Mert ferfilogika szerint ha a hulye kerdesedre azt irja hogy nem, baratsagot nem akarna, akkor meg az lenne a hiszti oka hogy biztos csak szexre kellesz.
Raadasul mikor kerdezted hogy miert szeret, kismillio okot sorolt fel, nem csak egy sima sablonvalaszt irt hogy mer szeretlek oszt jovan.
Látom te hordod a nadrágot nálatok, még így sem jó?Pont hogy szeret téged, de hülye vagy ha szakítani akarsz, én biztos nem lennék veled ezek után hogy ilyet mondtál, nyilván az a gond hogy nem ő hordja a nadrágot és ez zavar téged tudat alatt ebből adódhat minden rinyálásod, így valószínűleg megcsalod majd egy rosszfiúval aki csak megdug majd téged vagy elhagyod egy ilyenért.
21f
09:39
Bár csak minden nő így gondolkodna, mennyivel jobb lenne ez a világ:)
Sajnos a többség olyan mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!