Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy volt szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy volt szerelmet elfelejteni?

Figyelt kérdés

VOlt egy lány akivel 2 éve barátok lettünk és mára szerelem lett. Olyan 2 hónapja kezdtünk el járni de végig hazudott nekem és szakítottunk. Később ismét összejöttünk de megint hazudott. Akárhányszor szétmentünk engem hibáztatott amikor ő nem szakított a volt palijával. A legrosszabb, hogy nem szemtől szembe tette mert ott csak színészkedett h. szeret hanem msn-en.

Most visszament hozzá és rossz érzés, hogy vele van engem esz az ideg. Már vagy 2-3 hete szakítottunk végleg de még mindig nem bírom felejteni. SZámomra ő volt a nagy ő és a szívem szakad.

Lányok terén eléggé gyenge vagyok, nem is hiszem, hogy ismét lesz csajom egy jó ideig..

Hogyan tudnám 100%-ig felejteni? előre is köszi

(Egy 18 éves srác)

2009. márc. 9. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Három dolog kell hozzá: idő, idő és idő....
2009. márc. 9. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
a leírtak alapján ő nem érdemelt meg téged... azaz te sokkal jobb lányt érdemelsz, aki nem hazudozik neked össze vissza. hidd el majd jön egy lány, aki őszinte lesz hozzád, és akkor majd a volt bnődet fogja enni az ideg, ha látja hogy nélküle mennyire boldog vagy;) sok szerencsét, lélekben veled vagyok:) és türelem, minden eljön a maga idejében:)
2009. márc. 9. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
17:18-as vagyok, azt még hozzátenném. hogy 2-3 hét nem elég arra, h elfelejtsd.. én már volt, hogy több mint fél évig sirattam egy fiút... aztán hirtelen rám mosolygott a szerencse, és immár 9 hónapja boldog párkapcsolatban élek:) és semmit nem bántam meg:) persze mikor én gyászoltam azt a fiút, akkor azt gondoltam, hogy nem jöhet utána más... és hogy senkit nem fogok utána szeretni.. most meg rájöttem, hogy akkor őt nem is szerettem igazán, annyira, mint a mostani párom:) kitartás!:)
2009. márc. 9. 17:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szép, remélem rám is rámosolyog a szerencse mert tényleg mindent oda adtama lánynak.

Köszi mindenkinek a válaszokat.

2009. márc. 9. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:
mi 1,5 ev utan szakitottunk, 9 honapot egyutt eltunk, o volt elso szerelmem, de sajnos a korulmenyek miatt nem mukodhet. tegnap szakitottunk, szerintem en sosem teszem magam tul rajta, ugy erzem, bele fogok orulni, hogy nincs velem.
2009. márc. 9. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!