Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy volt szerelmet elfelejteni?
VOlt egy lány akivel 2 éve barátok lettünk és mára szerelem lett. Olyan 2 hónapja kezdtünk el járni de végig hazudott nekem és szakítottunk. Később ismét összejöttünk de megint hazudott. Akárhányszor szétmentünk engem hibáztatott amikor ő nem szakított a volt palijával. A legrosszabb, hogy nem szemtől szembe tette mert ott csak színészkedett h. szeret hanem msn-en.
Most visszament hozzá és rossz érzés, hogy vele van engem esz az ideg. Már vagy 2-3 hete szakítottunk végleg de még mindig nem bírom felejteni. SZámomra ő volt a nagy ő és a szívem szakad.
Lányok terén eléggé gyenge vagyok, nem is hiszem, hogy ismét lesz csajom egy jó ideig..
Hogyan tudnám 100%-ig felejteni? előre is köszi
(Egy 18 éves srác)
Ez nagyon szép, remélem rám is rámosolyog a szerencse mert tényleg mindent oda adtama lánynak.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!