Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valós teny h autoval konnyebb csajozni? Akinek autoja van elonyben van a lanyoknal?
"25 éves nő vagyok, és egy hülye sznob p*csának tartanak emiatt, de én nem randiznék olyan fiúval, akinek nincs autója. Mégpedig azért, mert nekem van. Ettől függetlenül egyáltalán nem ítélem el azokat akiknek nincs, csupán arról van szó, hogy ez akkora életvitelbeli eltérést jelent, ami szerintem hosszú távon lehetetlenné teszi egy kapcsolat működését."
Nem véletlenül tartanak annak, mert az is vagy. Ráadásul még felszínes és hülye is. Annyira megnyugodtam, hogy nem ítélsz el, mert nincs kocsim, komolyan. Még hogy nem számít a külső, se az anyagiak. De szerinted, ha nincs az embernek kocsija, akkor már nem is működhet a kapcsolat. Remélem összeállsz egy agresszív kopasz állattal, akinek terepjárója van és ha rossz napja van, poénból kiveri a fogadat.
Nagyon tévedsz, mert sem hülye p*csa, sem sznob nem vagyok, de honnan is tudhatnád te ezt... A te stílusod viszont minősíthetetlen, egy utolsó tapló prosztó paraszt vagy, gondolom a nők rád sem néznek, vagy nem tudom mirefel ez a sértett nyálverés.
1: Ha látnád a barátomat meglepődnél, mert egyáltalán nem számít jó pasinak, sőt.... Kaptam is ezért kritikákat, de lesz@rom, szóval ennyit arról hogy csak a külső számít. És nem, nem a pénze miatt vagyok vele, mivel nagyjából egyforma anyagi helyzetben vagyunk.
2: Én nem azt mondtam, hogy autó nélkül nem működhet két ember közt egy kapcsolat. De ha az egyiknek VAN, a másiknak NINCS, akkor KÜLÖNBÖZIK az ÉLETVITELÜK, ami igenis problémákhoz vezethet. Kééééépzeld el, hogy volt olyan barátom akinek NEM VOLT kocsija, és nagyon sok veszekedés volt belőle. Nem működött a dolog. Barátnőmékkel szintén ugyanez volt, a lánynak volt autó, a fiúnak nem, és nekik is ez volt egyik szakítóok. Biztos van akinél működik, de nálunk NEM MŰKÖDÖTT. Tapasztalatból beszélek, nem pedig csak úgy kitaláltam.... Ja, és az sem érdekel ha trabantja vagy zsigulija van, a lényeg hogy mobilis legyen, ne legyen buszhoz kötve, ne várja el tőlem sem hogy tömegközlekedjek, és férfi létére ne nekem kelljen mindig hordozni, meg hozzá járni, mert neki úgy kényelmesebb...
Úúúúristen! Elég nagy baj az,ha a kocsi a válóok,és az is gond,ha a kapcsolat elindulásához is az kell.
Jó a kocsi,ha van.Kényelmi szempontból,..de öregapáink idejében sem volt kocsi,mégis szövődtek szerelmek. Tudom,ez már más,modern világ,de ettől az értékeknek még nem kéne eltűnniük!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:36
A bolond sincs tisztában vele,hogy bolond..Így beszélni a barátodról meg téged minősít,igazából minden sorod árulkodott eddig rólad.Legyél büszke magadra.:)
"öregapáink idejében sem volt kocsi,mégis szövődtek szerelmek. Tudom,ez már más,modern világ,de ettől az értékeknek még nem kéne eltűnniük!"
Már bocs, de ti fogyatékosok vagytok, vagy csak nem tudtok szöveget értelmezni? Látom még nem voltatok hasonló helyzetben. És igen, szakítóok volt, mert lehet hogy elképzelhetetlen, de az exem rendesen kihasznált, arra jó voltam hogy elvigyem ide-oda, hogy elmenjek hozzá szexelni, de ha neki kellett volna megmozdulnia akkor már le sem voltam sz@rva, arra hivatkozva, hogy neki nem olyan egyszerű a közlekedés. Ha fizetnie kellett volna benzinbe, az sem tetszett neki. Bocs már, hogy többet nem kérek ebből... Lehet hogy hihetetlen, de nem csak a nők használják ki a férfiakat...
A mostani barátomról meg mégis hogy beszéltem? Azért írtam hogy nem kimondottan jó pasi, mert itt mindenkinek meggyőződése, hogy a nőket CSAK a külső és a pénz érdekli. Nos, csak megjegyeztem hogy nem a külseje, és nem is a pénze, hanem a belső értékei miatt szerettem bele. Ha ezt ti máshogy értelmezitek, akkor gratulálok! :)
Egyébként meg meg vagy győződve arról,hogy te egy értelmes nő vagy.:)Az ilyen embert én messzire elkerülöm.Akkor fejezd már be a mondatodat,még szép,hogy mindenki mást gondol oda.."mert egyáltalán nem számít jó pasinak, sőt...."
Sőt,minek számít?Én nem mondanék ilyet arra,akit szeretek,még akkor sem,ha kettő autója lenne..,de hát a pénz nagy úr ugyebár.
es akkor miert feltetel az h a fiu legyen.az gaz ha a fiunak nincs de a lanynak van. es forditva ez tok elfogadott.
hat egy vicc vagy, de azert koszi h irtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!