Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem enged nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem enged nekem semmit pedig már fél éve együtt vagyunk. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
17 éves. Nem engedi, hogy bármit is csináljak, max a fenekét vagy a mellét foghatom meg, de azt is csak ruhán keresztül. Ő sem akar semmit csinálni nekem, ami elég zavaró mikor pl. együtt alszunk. Beszéltünk már róla, de azt mondja őt ez még nem foglalkoztatja. De engem már nagyon. 17F
2011. máj. 5. 11:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
14.07 vagyok és egyetértek az előttem szólókkal. Elegem van már ebből a szenteskedő szövegből, hogy minket a nemi szervünk irányít, a lányokat bezzeg sosem! Én soha nem bántottam még egyetlen lányt sem a kalandjai miatt, de cserébe elvárom, hogy a lányok se szapuljanak minket a szexuális vágyaink miatt.
2011. máj. 5. 14:19
 22/31 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy itt sokan tényleg nem képesek értelmezni amit írtam...nem akarok egyből szexelni! Jó kívánom, de nem ez a legfontosabb. Én simán várnék még akár egy évet is mert tudnék, ha akkor fokozatosan haladnánk és lenne petting meg ilyenek. De semmi. Megmondtam neki, hogy türelmes vagyok. Erre ő, hogy jó mert még nem akar úgyse semmit. Dehát azért legalább valami kicsit. Ja és nem a farkam irányít...nem kéne a saját csődött mondott kapcsolatotok miatt ítélkezni felettem.
2011. máj. 5. 16:45
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Sztem a kérdező egyáltalán nem érdemli meg,h támadják,meg általában a férfiak(persze köztük is van aki csak a szexre hajt,de azért a lányokat sem kell sajnálni...).

Egyértelműen kivehető a kérdésből,h tud várni,egyszerűen az a baj,h a csaj olyan szex terén,mint egy jégcsap.Ez nem egészséges,esetleg beszélj vele,h ha vmi gátlása van,akkor azt megérted,csak neked ez így nehéz,mert túlságosan kívánod.

Rendben van,h tudsz várni,de hidd el ez egy idő után ki fog ütközni nálad a kapcsolaton.A szerelem "beteljesülése" a testi szerelem is,hozzátartozik egy kapcsolathoz.Ha nálatok ez nem lesz meg kölcsönösen meg egyáltalán sehogy sem,akkor alábbhagy az érzés,és jönnek a veszekedések,ami utána még békülő szex se lesz,mert a leányzót nem érdekli.Érthetetlen ez.

Jobban jársz ha beszélsz vele,és nem hagyod,h fél vállról vegye a dolgot!Sok sikert!:)

2011. máj. 5. 17:14
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet még nincsenek vágyai? Nekem persze ez furán hat, főleg első menstruáció után azért van egy kis hormonmozgás, azt követően hamar elkezdi az embert foglalkoztatni a téma. Szerintem hagyd a dolgot kicsit pihenni és később kérdezz rá, hogy pontosan mit érez. Voltak már ilyen vágyai? Foglalkoztatta már a gondolat?
2011. máj. 8. 18:28
 25/31 anonim ***** válasza:
23%
Hagyd ott. Azért hat hónapig semmi már tényleg túlzás. Nem akar könnyűvérűnek tűnni, rendben van, de ez már mégis csak sok.
2011. máj. 8. 18:31
 26/31 Hanariko ***** válasza:

"beszélj róla vele együtt, mert ez olyan mintha kb barátom vagy testvérek lennének. 17 évesen nem kéne ennyine frigónak lennie.

(én otthagynám)

22f"

Gratulálok kedves válaszoló. Az hogy 17 évesen még nem vágyik a szexre (legalább felvállalja és nem k*r divatból 14 évesen , mint akik "élvezik" de azt se tudják mi az) az nem frigid.

2012. márc. 9. 19:57
 27/31 Hanariko ***** válasza:

"Hagyd ott. Azért hat hónapig semmi már tényleg túlzás. Nem akar könnyűvérűnek tűnni, rendben van, de ez már mégis csak sok."

úgyszintén csak gratulálni tudok. Miért hiszi mindenki hogy az a fél év olyan rohadt sok idő?

2012. márc. 9. 19:59
 28/31 anonim ***** válasza:
9%
mert ez így csak barátság a csókot kivéve kb... ennyi idő alatt sokkal több csaj összejöhetne, ahelyett h ezen szenvedne.
2012. márc. 9. 20:31
 29/31 Hanariko ***** válasza:
hát ha arra hajt hogy "az összejöjjön" akkor szakítson és kavarjon ribikkel... de aztán ne csodálkozzon ha "nincsenek" normális lányok. Fél év egy "igazi" kapcsolatban nem olyan sok.
2012. márc. 9. 21:05
 30/31 Hanariko ***** válasza:
jah bocs azt írtad összejöhetne mással akkor a mondat első fele mindegy, de a lényeg hogyha szereti a párját valaki ez nem szenvedés
2012. márc. 9. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!