Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem enged nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem enged nekem semmit pedig már fél éve együtt vagyunk. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
17 éves. Nem engedi, hogy bármit is csináljak, max a fenekét vagy a mellét foghatom meg, de azt is csak ruhán keresztül. Ő sem akar semmit csinálni nekem, ami elég zavaró mikor pl. együtt alszunk. Beszéltünk már róla, de azt mondja őt ez még nem foglalkoztatja. De engem már nagyon. 17F
2011. máj. 5. 11:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
31%

Majd eljön az ideje. 17 évesen én még barbi babákkal játszottam! Rá sem mertem nézni egy fiúra, nemhogy szexen járt volna az eszem! Ebben az életkorban még nem kell, hogy érdekelje a szex. Teljesen normális érési folyamat. Ő még nincs rá kész. De majd eljön az idő amikor őt is fogja érdekelni. Szerintem sokkal jobb mintha már 15-16-17 évesen összevissza szexelne és gyűjtögetné a nemi betegségeket..

Ha igazán szereted ne siettesd hanem áll mellé és támogasd. Tudasd vele, hogy rád számithat és nem akarok siettetni.

2011. máj. 5. 11:57
 12/31 anonim ***** válasza:
36%
Az a baj veletek pasikkal hogy az irányit bennetek amit a lábatok közt van. Majd később rájöttök, hogy nagyon nem az a lényeg... csak nehogy késő legyen mert a szexhajszával elmarjátok azt a lányt aki többre hivatott egy kósza numeránál.
2011. máj. 5. 12:00
 13/31 anonim ***** válasza:
83%
Azért van különbség a szexmániás minden megkúrok ami mozog típus meg a fél éves kapcsolat után,ahol szereti a lányt, és normális,hogy kívánja 17 évesen dolog között. És egy 17 éves már nem annyira kicsi,mint egy 13-14éves. Szerintem teljesen normális,hogy problémának fogja fel. Ettől még nem egy szemétláda,aki csak meg akarja dugni..és szerintem akkor sem normális,hogy 17 évesen nem foglalkoztatja a dolog..nem azt mondom,hogy feltétlenül dugnia kellene,de hogy nem is foglalkoztatja? Az szerintem már fura...(én sem szexeltem még 17 évesen,de nekem nem volt normális kapcsolatom 19 alatt..ha lett volna, lehet hamarabb átesek rajta).
2011. máj. 5. 12:12
 14/31 anonim ***** válasza:
96%

Azért álljunk már meg egy szóra! Készséggel elismerem, hogy minket férfiakat irányit az a bizonyos szerszám, nem tehetünk róla, de ha egy 17 éves lány azt mondja, hogy őt NEM FOGLALKOZTATJA a szex, miközben szerelmi kapcsolata van, ott szerintem baj van. Ha azt mondja, nem áll készen, az teljesen rendben van, de, hogy nem vágyik rá, akkor az igenis probléma a szememben. A nők gyakori válasza, hogy a szerelem nem a szexről szól, de valójában a fizikai vonzalom, és annak beteljesülése választja el a párkapcsolatot a jóbaráti viszonytól, könyörgöm! Félreértés ne essék én abszolút megértem, ha egy 17 éves lány nem akar még szexuális életet élni, és nem is szabad az ilyet erőltetni, de ha 17 évesen elég érett egy szerelmi kapcsolatra, együtt alvásra, ott egészséges esetben szerintem KELL legyen szexuális vonzalom, amit nem bűn bevallani, nyugodtan lehet azt mondani, hogy szeretne várni.

Én és a párom is ennyi idősen egymással veszítettük el a szüzességünket, és ő is húzta-halasztotta, de láttam rajta, hogy szeretné és kíván, csak még fél nekiurgani a dolognak, nem hallottam olyat a szájából, hogy nem foglalkoztatja a téma! És hát szép türelmesen, apró lépésekkel haladtunk befelé az erdőbe és ismertük meg a szexet!

Én ezekről elbeszélgetnék vele, de én nem a te kapcsolatodban élek...

Ja és egy azért borítékolt, amint látod: ha elhagyod, és elmondod neki, miért, akkor a "minden pasi egyforma" címke már a nyakadon lóg abban a szent pillanatban! :D

2011. máj. 5. 12:18
 15/31 anonim ***** válasza:
93%

Az előttem szólóval egyetértek.

Az rendben van,h fél az első szextől,az is rendben van,h várni akar,az is,h ha gátlásos pl. meztelenség miatt vagy bármi.De hogy 17 évesen még a gondolattal se játszott el?Azért az furcsa,nem lehet,h leszbikus vagy aszexuális?

2011. máj. 5. 12:44
 16/31 anonim ***** válasza:
65%
Nő(25) létemre teljesen egyetértek az előttem szólóval! 16 évesen vesztettem el a szüzeséggem. Kb három hónapig halogattam, azért mert féltem, nem azért, mert nem kívántam! Jesszus, dehogynem kívántam! Beleremegtem, amikor hozzám ért! Szóval, az, hogy a szex egyáltalán nem foglalkoztatja, az elég gáz! Hogy nem lehet kívánni valakit, akit állítólag szeretsz??? Nem értem!
2011. máj. 5. 12:47
 17/31 anonim ***** válasza:
85%
A türelem szexet terem.
2011. máj. 5. 13:18
 18/31 anonim ***** válasza:
65%
Fél év alatt még petting sincs? Azért itt már szerintem valami probléma lesz.
2011. máj. 5. 14:07
 19/31 anonim ***** válasza:
61%

"Az a baj veletek pasikkal hogy az irányit bennetek amit a lábatok közt van. Majd később rájöttök, hogy nagyon nem az a lényeg... csak nehogy késő legyen mert a szexhajszával elmarjátok azt a lányt aki többre hivatott egy kósza numeránál."

nőknél ugyanez van. sokkal jobban látszik rajtuk pl ha nincsenek rendesen megdugva. én bnőm is tiszta hülye mikor nem tudunk rendesen szeretkezni, és kimarad.

az "egyéjszakázó" csajokból is Dunát lehetre rekeszteni.

2011. máj. 5. 14:13
 20/31 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.:D
2011. máj. 5. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!