Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A tini lányoknak csak a bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tini lányoknak csak a bunkó rossz fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok, próbálkoztam már öt lánynál, de mindig az volt az ok, hogy idősebb pasi kell, vagy nem vagyok elég menő.

Hiába vagyok kedves, megértő, odaadó, semmit nem ér! :((

Bezzeg a bunkó haverjaimnak, mindig van barátnője.

16F

2011. máj. 4. 22:13
1 2
 11/18 tsz-tag ***** válasza:
nekem nem kell magyarázkodnod:D a lányoknak szégyen csak ha sok pasijuk volt, a fiuknál ez pont fordítva :D
2011. máj. 4. 22:34
 12/18 anonim ***** válasza:

És akkor ha sok csajod volt akkor mivan. Nekem már volt egyszerre több is, és igenis büszke voltam rá hogy " igen délelőtt megvolt xy dálután meg qw" Ja és eddig volt 5 csajom. Én nem voltam/vagyok bunkó, csak kihasználom azt hogy a csajoknak bejön az extrém sport. Mert agresszív korizok. Odalöktem egy két komolyabb trükk nevét amit megcsináltam, azt se tudták mit jelent, vagy miaz,de bejött nekik azt jóság van xD Ezzel csak arra céloztam hogy mindenkinek más jön be, és másképp csajozik. És istenem, ha most még neked nem jött össze 16 évesen akkor ez van. Nem kell sietni. És ezt ne vedd okításnak csak gondoltam leírom.

15/f

2011. máj. 5. 02:06
 13/18 Leon24 válasza:

uram ég ezek a válaszok lassan beszélgetésbe torkollnak ,amúgy figyelj nem kell feltétlen bunkó állatnak lenni :D de azért egy szinten biztos te is tudsz g*ciskedni a lányokkal , lényegében kívülről lehet bunkónak tűnnek a többiek ,de a legtöbb inkáb csak őszinte ,vagy piszkálódik a csajokkal , mindenkinek bejön ha valaki megmondja a véleményét ,és nem folyton csak azt hogy fú de szép vagy . mondok neked egy példát , ha a csaj épp vett mondjuk egy új cipőt ne mond azt hogy fú de ronda ,vagy hasonló parasztságot ,de esetleg mondhatod hogy ehh nemrossz ,elmegy ilyesmi ,csak akkor rondázz le valamit ,ha tudod úgy hangsúlyozni hogy az ne legyen hihető ,irónia a hangba !!! :D a másik ami általába tetszik nekik hogy ha azt mondod hogy áhh inkáb nem is mondom amire gondoltam mert tuti megsértődsz :D akkor viszont az esetek 90%ban feltétlen meg akarják tudni mi az amire gondoltál . Na olyankor lehetsz bunkó ,tahó ,paraszt persze mértékkel ,és hidd el tetszeni fog nekik . A lényege az egésznek hogy jól add elő magadat. Ha ezekre abszolút képtelen vagy ,és semmi formában nem tudod megcsinálni akkor keress egy olyan lányt aki nem igényli az ilyesmit ,de sztem ha összejöttök ,egy idő után

úgy is elkerülhetetlen hogy ilyen legyél. Mellesleg ismerek olyan lányokat akik nem hogy igénylik a tahó viselkedést de ők is tudnak azok lenni :D :D senki se egy szent.

2011. máj. 5. 03:30
 14/18 anonim ***** válasza:
nem csak a tini lányoknak!
2011. máj. 5. 07:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert a bunkó rosszfiúk annyira vonzók, főleg akkor, amikor levetik ezt a viselkedést, és úgy bánik velem, mint egy hercegnővel*.* Szerintem nincs olyan lány, aki ne lenne oda egy veszélyes, de mégis romantikus srácért.
2011. máj. 5. 09:46
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Egy bunkó romantikus? Röhög a vakbelem-.-"

Nem vagyunk rovarok, hogy bábozódjunk. A bunkónak nincs jó énje!! A bunkó az aki tiszteletlen másokkal, de ezt szex közben biztos nem fogod érezni-.-" Egy bunkó soha se lesz romantikus, hisz nincs hozzá érzéke:S Ne nevetessél már meg légysziXD Mondok egy példát, mamámat bevittem a klinikára és ott volt egy tipikus sármos jóképű bunkó pasi aki 100 nőből 80-90 biztos ráugrana. Őt majdnem fel kellett rugdosni, hogy menjen odébb, mert nem tudnak elmenni (járó betegek), na ez a bunkóság. Nem veszi észre a környezetett, mert el van szállva magától és akkor ők romantikusak? Én viszont tipikus rendes, jó fiú vagyok és félre tudtam állni, észre veszek másokat, meg van érzékem a romantikához sőt még sokkal jobban! Nevetséges a bunkónál a romantika:D náluk a szeretkezés is béna:) vágy keltők a nőkben csak, mert sármosak és a rosszfiúk. Én is tudok rosszfiú lenni az aktusik ha kell, de bunkó nem, rossznak nem nehéz lenni, de jónak.......:) Azt szokták mondani, hogy zsák a foltját:) magyarul az a nő se különb aki bunkóra hajt:D:D

2011. máj. 5. 15:51
 17/18 anonim ***** válasza:
hát nem, de nem szeretik a puhányokat se.inkább a kettő között.
2011. máj. 6. 02:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem "regényt" író úrhoz. Ő jól megfogalmazta a lényeget..
2011. máj. 11. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!