Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről, vélemény?
Szerintem ez egyáltalán nem igaz. Azok a fiúk akik csak azért járnak a csajokkal mert jól néznek ki, valami köcsög parasztok már bocs :D
Ennyi a vélemény :)
Nyilván a külső is számít, de nem az a legfontosabb.
Szerintem.
Persze, hogy nem igaz. Örökké nem lehet villogni egy pasival. Haza is kell vele menni és beszélgetni is kell vele. Ezt egy hülyével nem lehet megtenni.Ismerek olyan párokat, ahol a srác veszélyesen hülye, a lány pedig nagyon okos. A vicc,hogy a srác ronda is, a kapcsolat mindenki számára érthetetlen, az eredménye pedig az lett, hogy a lány hozzábutult és a nyugdíjas rokonnal tartatják el magukat,mert egyikük sem tanul és nem dolgozik. Ez 1 eset.
Bevallom anno én is próbáltam egy helyes sráccal, aki nagyon buta volt, én 1 hónapig bírtam, szóval hiába fog meg a külső, ha belül kong az ürességtől.
Természetesen fontos a külső.De leginkább a kisugárzás ami lényeges.
Lehetsz nagyon jó pasi,ha nincs humorod,vagy bunkó vagy,senkinek nem kellesz majd.
Amúgy is a szépség relativ.
Inkább különleges legyél,és tisztelettudó!
A szépség maximum figyelemfelkelltsére jó(ezt éred el vele).De a párkereséshez több kell!Főleg hogy meg tudd tartani azt akit megszereztél!
Remélem segítettem valamit!
szerintem van benne igazság.
járni fog veled, de kb két hétig. utána már látni fogja hogy egy primitív senki vagy, és felszáll a rózsaszín felhő
egy jódumás srácra jobban buknak a csajok mint egy halgatag szépfiura
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!