Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változott ennyire meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott ennyire meg?

Figyelt kérdés

Barátommal 2éve vagyunk együtt,eddig minden szuper volt.. egy hónapja kb.kezdett nagyon furcsa lenni..alig keres,ha hívom valamit kitalál,hogy nem ér rá stb.. persze,oké,gyenge ember vagyok,ha hiányzik nagyon sírok,de nem tudok tenni ellene. Nem jött,sírtam,ő pedig leb..ott,hogy miért pattogok,mert én nem értem meg,ha dolga van..(megértem,csak lehet normálisan közölni) Tegnap egész este nem értem el,mire felhívott 10órakor,hogy nem tudott jönni,de ne is hívogassam,mert elege van belőlem,hogy semmire sincs ideje (5napja nem találkoztunk),mert én örüljek,hogy ilyen jó anyagi körülményem van...Mondom,hogy mondja el,mi baj."Te kis naiv kislány,úgy sem értenéd meg,örülj,hogy nektek olyan jó a helyzetetek,nem tudod te,hogy milyen,amikor nincs".

Miért ekkora egy bunkó,mikor csak segíteni akarok? Rájöttem,hogy minél gyengébb vagyok,annál inkább felülkerekedik rajtam,és bunkó lesz. Mit tegyek?

L/18

2011. máj. 4. 07:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Dobd ki. Ne várd meg, amíg ő teszi meg veled. Napok kérdése lenne.
2011. máj. 4. 07:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Hagyd el, sztem van valakije, csak nem meri elmondani és ki akarja provokálni a szakítást tőled!

És a későbbiekben ne legyél ilyen "merev", nem hiszem, hogy nem tudsz más programot kitalálni a barátod nélkül! Barátnőid csak vannak, nem? Na, hát azért mert van egy pasid, még ne hanyagold őket, mert a fiúk jönnek-mennek, de a barátok megmaradnak - jó eséllyel! :-)

2011. máj. 4. 07:38
 3/12 A kérdező kommentje:

Igazából nem hinném,hogy van valakije, mert tegnap is felhoztam a szakítást,attól berezel,és annyit mond,hogy ne szakítsunk,szeretlek téged,csak értsd meg,hogy nincs pénzem,és ez most fontosabb,hogy ne vigyék el a házat!

Persze,van barátnőm,meg is értettem,csak vele jöttem nagyon jól ki (eddig)! Én arra gondoltam,hogy valami pénzügyi gondjaik lehetnek,és rajtam vezeti le?

2011. máj. 4. 07:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Gondolom anyagilag nem állnak jól, és ezért nagyon feszült. De valószínű, hogy ezt előtted nem akarja hangoztatni mert cikinek tartja, és amúgyse fogadná el a segítségedet, mert milyen már az ha egy pasinak segít a barátnője.. Ezt sokszor hangoztatják a férfiak, de szerintem ebbe semmi rossz nem lenne, csak túl büszkék, és nem merik bevallani, hogy néha nekik is segítségre van szükségük.

Egy picit hagyd békén, ne nyúzd, néha írj neki egy smst, hogy azért tudja, hogy mellette állsz és szereted. Kicsit legyél megértő, és ha rendeződik az anyagi helyzete akkor biztos nyugodtabb lesz, és több időt tudok majd együtt tölteni.

Ha viszont neked ez így nem felel meg, hogy most x ideig kevesebbet találkoztok, és nem tudod elviselni, hogy feszültebb mint máskor, akkor ülj vele beszélgetni. Mondd el, hogy ez így nem működik és vagy törődjön veled többet vagy szakítás lesz a vége.

Illetve még egy dologra gondoltam, hogy van valakije, és amikor "nincs ló jó a szamár is".

2011. máj. 4. 07:41
 5/12 A kérdező kommentje:

És azért nem akarom elhagyni,mert ha tudom,hogy anyagi gondjaik vannak,elmondta,csak ne legyen már bunkó!

Nem hinném,hogy megcsalt volna,mert akkor hagyna szakítani,annyit mondott,hogy:"Tudom,hogy nincs sok időm rád,eljön majd a te időd is,de nem vihetik el a házat a fejünk alól"

És oké,megértem,de miért kell azért bunkónak lennie?

2011. máj. 4. 07:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha az lenne a gond, hogy épp mikor viszik el a fejünk fölül a házat, én se lennék az udvariasság maga. Engem is idegesítene, ha a 18 éves barátnőm nem értené meg, hogy a lakhatásunk fontosabb, mint az ő hisztijei.

Nézz magadba, ne b.szogasd egy kicsit, és meglátod, meghálálja.

2011. máj. 4. 07:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többiekkel. Neki most az fontosabb, hogy legyen hol lakniuk, és természetes, hogy ideges.

Képzeld magad az ő helyébe, te nem lennél feszült, ideges, ha éppen arról lenne szó, hogy viszik a házat a fejed fölül mert olyan rosszul álltok anyagilag??

Tudnál kedveskedni, viccelődni, törődni ilyen helyzetben vele? Nem, mert folyton csak a problémáidon járna az eszed, és azon, hogy hogyan fogod megoldani.

Legyél türelmes és megértő, ne akard még azzal is nehezíteni az ő életét, hogy sírsz neki, kiborulsz ezért stb.

Vége lesz ennek a rossz periódusnak is idővel, és ha szereted akkor csak annyit tehetsz, hogy megérted és mellette állsz!! Neki most ez lenne a legnagyobb segítség!

Kitartás! :)

2011. máj. 4. 08:04
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Elkényeztetett liba vagy,aki nem képes felfogni,hogy a párodnak súlyos gondjai vannak. Ilyen helyzetben senkinek nincs kedve udvariaskodni,feleslegesen telefonálgatni!

A férjem kamionos. 4-6 hetente jön haza,és van,amikor napokig nem tudunk telefonon sem beszélni. Még sem cirkuszol egyikünk sem.

2011. máj. 4. 08:06
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnevezést..:D

Az az "elkényesztetett kis liba" nem elkényesztetett ám! :))) TUDOM,hogy gondjai vannak,csak van az emberi hang,amin el lehet mondani,hogy ez meg az van,ne hívj,ne keress,hagyjál békén, stb,és nem a másikra kell mondani,hogy te ilyen meg olyan vagy...

na ez a nem mindegy!

2011. máj. 4. 08:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindenki ideges lenne, ha ilyen problémákkal küszködne.. Amikor a barátomnak nagy gondjai vannak (szintén főleg pénzügyi), akkor is ideges, és bunkó, pedig nagyon szeret. Ne vedd magadra, szerintem, hagyd egy kicsit, ha hiányzik akkor is, addig csinálj programokat barátnőkkel, vagy ilyesmi.. Ezzel egy nagy terhet veszel le a barátod válláról is, hidd el meghálálja.. Gondolj arra, hogy ez az utolsó dolog most, ami hiányzik neki, hogy "baszogatsd" (ideges ember kb mindent annak vesz).. Átvészelitek, csak légy egy kicsit türelmesebb, megéri. És ne vedd magadra, ha bunkó, attól még szeret, csak ez egy nagyon nehéz időszak. :)
2011. máj. 4. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!