Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idot voltatok kulon a parotoktol ugy hogy semmilyen kapcsolat nem volt koztetek?
Mi egyszer szakítottunk a barátommal közös megegyezéssel, 4 év után. egy hétig bírtuk telefon, msn minden nélkül, aztán a 2. héten msneztünk, kaptam tőle netes képeslapot, megkérdezte felhivhat-e valamikor, aztán beszéltünk telefonon, találkoztunk, és újra összejöttünk, nem bírtuk egymás nélkül. de az az 1-2 hét pokol volt :(( de azóta minden ok, már 5 éve és hónapja tart, és boldogok vagyunk. Azt hiszem ez a távolság rádöbbentett minket, hogy mennyire szükségünk van a másikra...
Persze a te eseted más, sok kitartást kívánok és próbálj meg nem sokat szomorkodni!
* 5 éve és 8 hónapja
(bocs csak nem ütöttem le rendesen a billentyűt)
Egy éve élünk együtt, összesen 2 éjszakát töltöttünk külön egy továbbképzése miatt, de szörnyű volt... végigsírtam... nagyon kötődök hozzá...
nem is tudom mit éreznék a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!