Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell bánni önző férfiakkal? Mi a véleményetek, van ilyen?
közben tudom, hogy szeret engem (bár éppen emiatt előfordul, hogy kételkedem ebben is!), nagyon érzékeny,önérzetes, okos, satöbbi, mégis értetlenül állok dolgok előtt, pl. felhívom, ő azt mondja, találkozhatunk, ha akarsz, de találkozhatunk holnap is. Egy héten 3-5 alkalommal találkozunk (ez nem is tűnne kevésnek, de mindketten elfoglaltak vagyunk, ezért csak esténként, késő este, aztán korán kelés). Előfordult, hogy nem érem el több napig, ha olyanja van, vagy megbeszélünk valamit, és elfelejt felhívni. Ne azt javasoljátok légyszíves, hogy beszéljem meg vele, mert már szóba kerültek ezek a dolgok, ill. értelmes ahhoz eléggé, hogy érzékelje, én hogy állok ehhez hozzá. Ha valaki volt hasonló szituációban, vagy ismer ilyet, hogyan kezeli? Voltam már hosszú kapcsolatban, és nem voltak ilyen jellegű gondjaim...
köszönöm a válaszokat
Szépen lassan költözz oda hozzá.
Az én grabancomat is így kapta el a bnőm.Fel sem tűnt,olyan szépen csinálta.
Egyszer csak arra ébredtem egy év után,hogy itt lakik:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!