Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire megbocsálthata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire megbocsálthatatlan amit tettem? Hisz csak a kielégülés végett történt.

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a sztori. Szóval barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt. Igazi sexistennő (szőke göndör haj, tökéletes test, sokatmondó nagy szemek). Nagyon jók vagyunk az ágyban. Édesanyjaval es lánytestvérével él. Amikor három hete áttugrott hozzam testvére, akit amúgy ismerek, lefeküdt velem. Isteni volt, de másnapra nagyon megbántam. A barátnőmmel azért jobb a sex. Erre elmentem édesanyjához, hogy megbeszéljem vele mit tegyek. Megértő nő. azt tanácsolta neszóljak és akkor minden jó lesz. Addig mentek a dolgok, hogy a konyhában meg.urtam. Sajnálom néha, hogy ilyen vagyok. Erre tegnapelőtt nalam volt bnőm és épp mikor lovagol rajtam beköpte, h jobb mint az anyja? Ezután leszállt rólam és elment. vártam, hogy hív vagy visszajön de semmi. Mit tegyek? Tényleg szeretnék még vele szeretkezni. Mindennél jobb. 19/F
2009. márc. 8. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
:DDDD, hát ez vicc, ha ez tényleg igaz, és mindezt megtetted, akkor ezek után még van kérdésed???
2009. márc. 8. 22:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem még lenne?

és a story ott folytatódik, h 3-iknap jött a nagyi is....xd

gyenge story:D

2009. márc. 8. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokszor nézted meg az Amerikai Pitét, az lehet a baj:)
2009. márc. 8. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Móricka épp a nővérét döngeti, miközben megszólal:

- óóóh, te sokkal jobb vagy, mint anya!

- tudom, már apa is mondta.

Erről ennyit.

Amúgy meg szerintem ha tényleg komoly a kérdés, nem kéne foglalkoznod a lánnyal, bosszút állt rajtad, viseld sorsod, és keress mást. Akivel lehetőleg ne játszd el ugyanezt! Ezt egyetlen nő sem tolerálja.

2009. márc. 8. 22:50
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó válaszadónak. Végre valaki komolyan vett és húlyeségek helyett korrekt választ kaptam. Azt hiszem hagyom az ügyet majd csak lesz valami. :S
2009. márc. 8. 22:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy lány ismerősöm 18 volt mikor volt egy 25 éves pasija. Ment haza a gimiből a csaj és a pasija a nappaliban az anyjával hempergett.

Kidobta a pasit és kitálalt az apjának.. Volt itt gey kérdés papucs témakörben... Szóval az apa akkora papucs, hogy nem tett semmit.

Jó a csajt sem kell félteni elég pasifaló az anyjával együtt, de valóban vannak ilyen sztorik...

KÉRDEZŐ: Ha mind3-an élvezik a csak szexet, akkor mehet a dolog, de érzelmekkel ne szivasd egyiket sem.

azért ezek a durva dolgok... :(

2009. márc. 9. 13:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
25/N voltam
2009. márc. 9. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Enegem nem zavarna hogy dugtál a családdal. Az zavarna hogy nem tőled tudom. Ennek ellenére eléggé megbocsájthatatlan, mert a legtöbb ember nem így működik, hűséget vár, és hogy a családjával akkor se kezdj ki, ha már évek óta nem jártok. Azért remélem kibékültök, és észhez térsz.
2009. márc. 11. 22:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!