Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire megbocsálthata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire megbocsálthatatlan amit tettem? Hisz csak a kielégülés végett történt.

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a sztori. Szóval barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt. Igazi sexistennő (szőke göndör haj, tökéletes test, sokatmondó nagy szemek). Nagyon jók vagyunk az ágyban. Édesanyjaval es lánytestvérével él. Amikor három hete áttugrott hozzam testvére, akit amúgy ismerek, lefeküdt velem. Isteni volt, de másnapra nagyon megbántam. A barátnőmmel azért jobb a sex. Erre elmentem édesanyjához, hogy megbeszéljem vele mit tegyek. Megértő nő. azt tanácsolta neszóljak és akkor minden jó lesz. Addig mentek a dolgok, hogy a konyhában meg.urtam. Sajnálom néha, hogy ilyen vagyok. Erre tegnapelőtt nalam volt bnőm és épp mikor lovagol rajtam beköpte, h jobb mint az anyja? Ezután leszállt rólam és elment. vártam, hogy hív vagy visszajön de semmi. Mit tegyek? Tényleg szeretnék még vele szeretkezni. Mindennél jobb. 19/F
2009. márc. 8. 21:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kamu, vagy bolond vagy....
2009. márc. 8. 21:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Végigmész a családján és még vársz tőle valamit??? Mondjuk szép kis családja lehet ha az anyja és a huga is hagyta magát. Sajnálhatod is h ilyen vagy, én ilyen pasival szóba sem állnék! Amúgy eléggé megbocsáthatatlan amit tettél, és gusztustalan!
2009. márc. 8. 21:52
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez sztem kamu. ha meg nem, akkor vágd le a farkad, ha ennyire nem tudod irányítani.
2009. márc. 8. 21:55
 4/18 A kérdező kommentje:
Ők minden olyan hogyismondjam sexisek. Van bennük valami olyan "magasabb erő". Nem tehetek róla. De nemgondolod, hogy éo is megértőbb lehetne. Hisz jól tudja vele akarok lenni. Remélem visszajön hamarosan, maskülönbe kénytelen leszek felhívni. Vagy várjak egész addig amíg maga nemjön??
2009. márc. 8. 21:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
........ XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Érdemes volt ma is felnézni.
2009. márc. 8. 22:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Könnyesre röhögtem magam,ahogy képbe került az anyuka,tudtam h annak is us.lesz a sorsa mint a másik csajnak:D
2009. márc. 8. 22:08
 7/18 A kérdező kommentje:
hm. Nem viccnek szántam. Komolyan nemtudom mit tegyek. Az anyja megkb kikezdett velem. Aztán meg valószinűleg éo árult el. Ot sem ertem. :S
2009. márc. 8. 22:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg megbocsáthatatlan.

Nem elég, hogy megcsalod, ráadásul a családjával. A tesóján és az anyján. Még jó, hogy apuci nem él velük... Ha megbocsát, az lesz kész csoda (akkor egyben gondolom azt is jelenti, hogy a korábbi pasiinak is megvolt az egész család, és megunta, hogy emiatt kell mindig újat keresnie)

2009. márc. 8. 22:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
ha ez tényleg komoly kérdés.... hát ha kiderülne a barátomról, hát ott lenne a vége a kapcsolatnak. egy életre. nem elég hogy megcsal, de a testvéremmel meg az anyámmal...
2009. márc. 8. 22:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
LOL XD szánalom...
2009. márc. 8. 22:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!