Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » S. O. S Szemcsis csaj és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Szemcsis csaj és a csók:S többi lent. Valaki valamilyen ötletet tudna adni?

Figyelt kérdés
Nah szóval én egy szemüveges lány vok s 14 éves... 2 hete együtt vagyok a barátommal s próbálkoztunk már a csókkal 1x de a szemcsim miatt elég cikisen nem lett semmise belőle... most csak szájrapuszi van de néha még azse sikerül :// valaki adjon tippet mit csináljak:(( szeretem a barátomat és nem akarom hogy ez legyen a kapcsolatunk veszve és ugygondolom ha más szemüveges csaj is megtudja oldani akkor énis csak azt nemtudom hogy hogy:( csak értelmes válaszokat kérlek!://
2011. máj. 3. 19:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
A szemüveg nem akadály, ha csak te vagy az. Arra kell figyelni, hogy ne verje le :D meg amúgyis nem a szemeteket teszitek egymásra :D
2011. máj. 3. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
a szemüveg nem akadály... és is szemüveggel szoktam:P
2011. máj. 3. 19:54
 13/19 A kérdező kommentje:
jo de hogy oldod meg?:///
2011. máj. 3. 20:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Írd le pontosan, hogy nálatok, hogy volt és mi nem ment, mert ezt én sem értem... Én is szemüveges vagyok, de még a legvadabb smárolásnál sincs semmi gond:D

21/L

2011. máj. 3. 20:29
 15/19 Chuck ***** válasza:
Csatlakozom, nem értem a probléma okát, de megoldás...vedd le előtte, vagy kontaktlencse...esetleg ha látsz nélküle is, akkor ne vedd fel mikor együtt vagytok...bár ez nem a legjobb...
2011. máj. 3. 21:40
 16/19 játszótér válasza:
fordítsd el a fejed :)
2011. máj. 3. 23:30
 17/19 anonim válasza:
Akkor addig vedd le szemüveged.:)
2011. máj. 4. 00:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Meg lehet azt oldani szemüvegben is:D Nekem vezetéshez kötelező a szemüveg, így amikor kocsival mentem volt barátomhoz (ő is szemüveges volt), egy párszor összekoccantunk, de szerintem vicces volt:D
2011. jún. 8. 15:53
 19/19 anonim ***** válasza:

mi zavarhat abba a szemuvegbe nekem az egyik csajomnak volt es egyaltalan nem zavar minket

milyaz nem tudom mar hanyas valaszolo vagy de mer lene az eletkoral baj ez csak csok neked lesz egy lanyod micsinalsz teszel ra szajkosarat hogy ne smaroljon vagy megfigyeled ez hulyeseg mar az oviban is smarolnak

2013. szept. 2. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!