Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak játszik velem? Vagy tényleg komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Nah szoval van egy pasi aki tetszik és tegnap azt mondta nekem h járna velem ha jobban ismerne (kb. fél éve ismer)

a barátnômnek ezt persze elmondtam, mert minden elmondok neki. (azt tudni kell h a barátnôm meg ez a pasi majdnem jártak) nah elmondtam neki és azt mondta h vigyázzak vele mert csak játszik a CSAJOKKAL.. hát nemtudom h mit higgyek neki, mert az tégy h régebben olyan 2,3 honapja majdnem jártak.. lehet h csak nem akarja h járjak vele?? ha szivecskéket kuld meg azt mondja h " hiányozni" fogok neki akkor igazán gondolja a pasi?? ám azt mog tudni kell a bnômrôl h eléggé féltékeny pasi téren.. nemtudom kinek higgyek.. pls segíts!

2011. máj. 2. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
A baráti szó többet jelent nekem, de azért ez nem jelenti azt, hogy a pasiról le kell szállj. Csak ne légy szerelmes belé, csak ha már jártok.
2011. máj. 2. 19:21
 2/6 Col válasza:

hali

Hol is laksz? :D

2011. máj. 2. 20:01
 3/6 Col válasza:
Nem kell válaszolnod az előző hsz.-re tudom ki vagy.. De miért nem mered megkérdezni? :D
2011. máj. 2. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
melyik megyéből vagy?
2011. máj. 2. 20:34
 5/6 A kérdező kommentje:
miért? :D azt azért nem mondom meg :D
2011. máj. 3. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
fél év alatt hogy-hogy nem ismert meg? mióta beszéltek? találkoztatok már kettesben?
2011. máj. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!