Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a tudtára adni a barátnőmnek hogy nincs semmi baj?
Figyelt kérdés
egy picit az előzményekről egészen jól megvoltunk, míg csak összejárogattunk, de belekomolyodtunk részéről. Majd jöttek azok a bizonyos "dolgok": pl: mikor egy nap 3 menet után, nekem nem volt már elég kemény a 4 ik menetre, erre bevágta a durcit és h ha ő ezt tudja nem is maradt volna. Inkább ment volna haza. Na akkor mondtam neki hajrá szia. Mit mondjak, rosszul esett.., majd jöttek a féltékenykedések, "mi az már lecseréltél stb flegma sms ek" hozzáteszem mindezek alap nélkül...+ mikor találkoztunk ha jó kedvem volt, mi ez a jó kedv..valami baj van?...hiába mondtam, csak jó kedvem van ennyi. Ha szótlanabb kedvem volt 1 -2 szer...akkor meg olyan furi vagyok, mi a baj...:s holott csak olyan volt aznap a kedvem. De ő csak hajtotta hogy bajom van és mé nem mondom el neki. +másnap mondja ha megyek át csak akkor menjek ha jó kedvem van:S Ezek a dolgok oda vezettek míg azt érzem teljesen "eltávolodok tőle". Mert azt érzem nem lehetek teljesen önmagam vele, nem fogad el amilyen vaok, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Mások hasonló helyzetben..?2011. máj. 2. 12:35
1/4 anonim válasza:
Ez vicc? Örültem volna ha nem állunk meg egy után és nem csak 3 havonta szexelünk. Ne panaszkodj. Ismerek olyat aki 12 éve nem szexelt a nőjével és 35 éves most.
2/4 Kingaa1 válasza:
nem de szanalmas egy csaj legyen... biztos jo farkad van s aze van veled... hisztis a csaj... ismerek meg 2 ilyen part, a psi 4het utan nem birta
3/4 anonim válasza:
Szerintem szimplán buta a csaj, hogy rusztikusabb kifejezést ne használjak. Gondolom, igen fiatalka lehet még. Kis szerencsével idővel benő a feje lágya, de lehet, jobb lenne egy értelmesebbet keresened.
4/4 anonim válasza:
Hát, ezek szerint nem vagytok egymásnak teremtve. Én lassan véget vetnék ennek a kapcsolatnak. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!