Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap, a barátom kicsit részegen jött el hozzám, és rosszul esett, hogyan tudnám "rendbe rakni"hogy ilyen többet ne forduljon elö?
Figyelt kérdés
a hülye haverja leitatta..na már most szerintem az nem leitatás ha ö issza meg saját felelösséggel.
Mérges vagyok rá, mer megbántott azzal, hogy öt nem érdekli h ezek után én nem akarom látni vagy h nekem ez hogy esett.
Nem veszekedtünk, rá hagytam, gondoltam ugyis lelkiismert furdalása lesz..
Ma persze rám sem mer nézni ugy szégyenli magát.
Nem haragszok rá, csak elkönyveltem magamban ezt a dolgot, de ugy érzem, hogy még vmit kéne tennem, h felfogja, ez nem divat. Sose csinált, ilyet csak tegnap vmi összejövetelen volt, és azt mondta nem akart megbántani azzal (ha már megigérte, h jon) h felhiv és közli h ezért nem jön.
tudtuk adni tanácsot, veletek elöfordult már ilyen?
2011. máj. 2. 11:38
11/12 A kérdező kommentje:
-.-
normális megoldást akarok kösz
2011. máj. 2. 12:19
12/12 anonim válasza:
Egyik exem egyszer éjjel 1kor állított be hozzám matt részegen,a keze össze volt vagdosva,dőlt belőle a vér,mindent összevérzett én meg takaríthattam utána,mégse problémáztam rajta.Zavart,de nem sértődtem meg rajta.Másnap bocsánatot kért,mondtam neki,h nem baj,csak ha már részegen idejön hozzám,akkor ne full véresen,meg satöbbi mert nagyon megijedtem.Nem is emiatt szakítottunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!