Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaj szerintetek? Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaj szerintetek? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki nagyon tetszik

de van nekki egy pasija de még nem tallálkozott vele de mármindt a passija vagy ki az.

De vellem már egyszer tallálkozot és nagyon sokat beszélünk neten (fb.msn)

és mondta hogy tetszek neki mondta neki hogy nekem is nagyon tetszik.

És amikor ott tartunk hogy megszervezzük a találkozás(randi) akkor mindig valamitt ki talál (barátnőjével megy stb stb)

Szerintetek ez csak áttbasz?? vagy én nem tudom :( :///

15/f

2011. máj. 1. 20:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem éppen vonzó a helyesírásod számára...
2011. máj. 1. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem B.B. a monogramod? xd
2011. máj. 1. 20:52
 13/16 A kérdező kommentje:
xD idióták :D
2011. máj. 1. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt a sárdobálást...

Örvendj kérdező,hozzászólok a kérdéshez is: nem, tudom, nekem is van ilyen ismerősöm, mindig írja, hogy igen találkozzunk meg csináljunk ezt meg azt,néha ő hív el de eddig semmi nem lett ezekből egyszer egy helyen voltunk nyáron aztán télen találkoztam vele és beszélgettünk, azóta csak a gépelés megy.

Nagy átverés ez az msn, amikor azt hiszed minden jó akkor is bukó van.

18f

2011. máj. 1. 23:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak átb*Sz :S és am is szállj le róla, ha barátja van. Parasztság :S
2011. máj. 2. 14:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) oksa
2011. máj. 3. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!