Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1éve vagyok barátommal ám többször előfordult h megvert és bántott nemcsak szavakkal! Legutóbb nagyon eldurvult a helyzet és miután bántott azt mondtam neki h szakítok erre azt mondta megöl neki már úgyis mind1 akkor és én ne legyek másé mit tegyek?
Első vagyok:
Ne hidd el neki amikor mondja hogy megbánta, ugyanolyan féreg marad. A vége az lesz hogy hosszú évekre elmegy a kedved a férfiaktól, akár egy életre is. Nem ér annyit!
Hagyd ott a pic$ába!
Hány évesek vagytok?
"minden egyes vita után visszakönyörgi magát sír h nem tud nélkülem élni és h mennyire szeret:S nem hiszem h szeret ha bánt"
"B+, ha neked az életcélod az, hogy álmaid pasija agyonverjen, hát hajrá!!!"
Hát igen.. Akkor mi a francnak vagy még vele?! Szóval bánt meg ver is, fasza. Végül csak beigazolódik hogy a lányok mazochisták. Tetszik a külseje, PONT a külseje, hát akkor ez valami nagyon egyedi kinézetű pasi lehet ha nem látsz akárhol ugyanolyan jó testű embereket. Még csak nem is belseje.
És akkor még jönnek a szövegek hogy nem számít a külső. Egyébként panaszkodsz meg minden, de legbelül szerintem nincs különösebben ellenedre, amíg nem jön egy másik pasi aki elrángat tőle addig te magadtól nem fogsz. A szerelem egy dolog, de ennél azért legyen már több tartásod.
Ettől függetlenül sajnálom a helyzetet, csak ugyanakkor nem is értem. Én feltételezem valaki KIJELENTI hogy megakar ölni az elég nyomos ok hogy ott hagyd a francba de legalábbis ne járjatok egymással, meg bocsátasz meg több alkalommal "jáhj, hát csak megint megakart ölni, semmi komoly". Mert gondolom nem viccesen mondta "grr na most megöllek har har".
Elég egyértelmű mit kéne tenned, elmenni tőle a frncba
Arra vigyázz ha félsz hogy tényleg megöl vagy esélyes, akkor mindíg vigyázzon rád valaki, nehogy megtegye!
Ha elhagyod nehogy baj lehegyen!
Figy, ha magadtól nem esett le, hogy már rég ki kellett volna dobnod a búsbánatba az ipsét, akkor mi aztán édes kevesek vagyunk ahhoz, hogy erre rájöjj...
Tisztességes férfi nem ver meg egy nőt...
első eset után ott kellett volna hagyni... a rendes normális fiúknak meg nincs barátnője, mert minden csaj az "álompasira" hajt aki többnyire kib* velük...
nice...real nice
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!